Vind hier een aangepaste groepsaccommodatie.
Op zoek naar een aangepaste groepsaccommodatie in Nederland, België, Duitsland of elders in Europa? Je kunt hier een aangepaste groepsaccommodatie boeken voor 14, 18, 20, 24 of 40 personen. Ook voor een aangepaste groepsaccommodatie Nederland of België met binnenzwembad. We hebben ook mindervaliden groepsaccommodaties Ardennen en Belgische kust te huur. Voor een groepsvakantie gehandicapten. Zorg is soms mogelijk.

roompot aangepaste vakantiehuizen banner

Hier vind je aangepaste groepsaccommodaties voor grote groepen

Een mindervalide groepsaccommodatie boeken voor een grote groep? Hier vind je grote groepsaccommodaties met diverse aanpassingen voor mindervaliden. Voor een rolstoelvakantie met een grote groep in Nederland, België of Duitsland.
Een mindervalide groepsaccommodatie is in feite, een grote aangepaste vakantiewoning.

Aangepaste groepsaccommodaties met hoog/laag bedden

Een groepsverblijf welke niet alleen rolstoelvriendelijk is maar ook aangepaste badkamers en toiletten met extra brede doorgangen heeft? Een groepsaccommodatie met hoog laagbedden en tillift? Of zelfs een voor mindervaliden gecertificeerde groepsaccommodatie? Kijk nu naar ons unieke aanbod groepsaccommodaties met rolstoel.

Mooiste aangepaste groepsaccommodaties voor u geselecteerd

Wij hebben de betere mindervalide groepsaccommodaties voor u geselecteerd. Van een aangepaste groepsaccommodatie in Nederland voor 18, 20, 24, 30 of 60 personen tot rolstoelvriendelijke groepsverblijven in België en Duitsland tot 26 personen. U kunt hier ook een aangepaste groepsaccommodaties met privé zwembad boeken of een mindervalide groepsaccommodatie met 16 tot 20 slaapkamers. Voor groepen gehandicapten zijn er ook groepsaccommodaties met in hoogte verstelbare bedden en aangepaste badkamers en toiletten te huur.

mindervalide man met gezin buiten

Aangepaste groepsaccommodatie Nederland huren.

Dit zijn de mindervalide groepsaccommodaties Nederland met goede aanpassingen zoal tillift.
In Nederland zijn meer dan 50 groepsaccommodaties te huur welke geschikt zijn voor een vakantie met rolstoel. De ene groepsaccommodatie in Nederland is volledig aangepast voor mindervaliden terwijl de andere voornamelijk drempelvrij en rolstoelvriendelijk is. Of je nu een aangepaste groepsaccommodatie in Friesland, Brabant, Zeeland, Zuid-Holland of Overijssel zoekt, door heel Nederland vind je mindervalide groepsaccommodaties.

groepsaccommodaties voor mindervaliden banner

Je vindt de grootste aangepaste groepsaccommodaties in Friesland, Zeeland en Noord-Brabant. Je kunt tot 60 personen een aangepast groepsverblijf in Nederland boeken. Vind hier uw mindervalide groepshuis in Nederland.
Je kunt bij ons ook een aangepaste vakantiewoning huren voor een grote groep.

Aangepaste groepsaccommodaties in België

Wie een aangepaste groepsaccommodatie België zoekt, kan terecht in Luik, de Ardennen of West-Vlaanderen. In tegenstelling tot Nederland zijn er minder mindervalide groepsaccommodaties voor grote groepen in België dan in Nederland beschikbaar. Het is wel mogelijk een aangepaste groepsverblijf Ardennen 30 personen te huren of een 20 persoons, aangepaste groepsaccommodatie aan de Belgische Kust. Elders in België vind je mindervalide groepsaccommodaties voor 14, 16, 22 tot 24 personen. Je kunt ook een aangepaste groepsaccommodatie in de Ardennen huren met privé zwembad. Voor de wellness liefhebbers. Het is ook mogelijk een aangepaste vakantiebungalow Duitsland met privé sauna te huren.


landal mindervalide huisjes banner

Aangepaste groepsverblijven in Duitsland

Je kunt een aangepaste groepsaccommodatie in Duitsland huren voor groepen tot ongeveer 22 á 24 personen. Er zijn ook mindervalide groepsaccommodaties in Duitsland met privé zwembad te huur. Ook leuk voor bijvoorbeeld een familieweekend in Duitsland. Het is eenvoudige een mindervalide vakantiehuis in Duitsland te huren. Ook voor een mindervalide vakantiewoning Duitsland voor 8, 10 of 12 personen. In een aantal aangepaste groepsverblijven in Duitsland zijn huisdieren toegestaan. Hier vind je accommodaties waar honden welkom zijn.

Zwembad met lift voor mindervaliden

Aangepaste groepsaccommodatie met zwembad.

Het aanbod mindervalide groepsaccommodaties met privé zwembad is relatief beperkt. Indien u een aangepast groepsverblijf met verwarmd binnenzwembad zoekt, zijn de mogelijkheden helemaal beperkt. Boek een aangepast vakantiehuis met zwembad daarom altijd op tijd, het liefst een jaar voor de rolstoelvakantie groep. Neem voor de actuele mogelijkheden tot het boeken van een groot en aangepast vakantiehuis contact met ons op.

Aangepaste groepsaccommodaties voor grote groepen

Wie een mindervalide accommodatie voor een grote groep tot 60 personen zoekt, maakt de meeste kans deze in Nederland te vinden. Zo kan je een grote groepsaccommodatie in Friesland huren welke is aangepast voor rolstoelgebruikers. Deze aangepaste groepsaccommodatie voor 40 tot 60 personen in Friesland heeft maar liefst 21 slaapkamers.

Aangepaste groepsaccommodatie met gezin

In Aalten, Gelderland, is een aangepaste groepsaccommodatie voor 42 personen en met 17 slaapkamers te huur terwijl in Noord-Brabant een rolstoelvriendelijke groepsaccommodatie met 22 slaapkamers te huur is. Deze aangepaste groepsaccommodatie in Brabant is geschikt voor grote groepen tot 48 personen.


Mindervalide groepsaccommodatie op basis van zelfvoorziening huren

De meeste mindervalide groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen worden op basis van zelfvoorziening verhuurd. Dit betekent dat de keuken ook geschikt moet zijn voor rolstoelgebruikers en het werkblad van de keuken wat lager moet zijn dan gebruikelijk.Een lap desk kan handig zijn. Bij iedere mindervalide groepsaccommodatie op deze site staat vermeld wat de voorzieningen voor gehandicapten zijn en wat de voorzieningen in de keuken zijn. Overweeg je een groepsaccommodatie voor rolstoelgebruikers te huren maar zijn er nog vragen? Schroom dan niet ons te contacteren.

groepsaccommodaties voor mindervaliden banner
center parcs banner