Hier boek je een mindervalide vakantie.

Wie op zoek is naar vakanties voor mindervaliden, heeft nu de beste mindervalide vakantie website gevonden.  Wij hebben voor u de beste mindervalide vakantiewoningen, hotels en bungalowparken voor u geselecteerd. Hierbij kunt u per land zien welke aangepaste accommodaties er beschikbaar zijn en welke voorzieningen deze hebben. Voor een mindervalide vakantie op niveau. U kunt per land selecteren op zaken zoals “hoog laag bed” “drempelvrij“, “rolstoelvakantie” of “aangepast en verhoogd toilet“.  Zo heeft u snel de meest geschikte mindervaliden accommodatie gevonden. Ook voor vakanties voor mindervaliden in Nederland.  Kijk nu welke aangepaste vakantiewoning of hotel u aanspreekt en in de door u gewenste periode beschikbaar is.

bungalowspecials mindervaliden

Mindervalide vakantiewoningen voor 2 tot 30 personen.

Of u nu een aangepaste accommodatie zoekt voor een mindervalide vakantie voor 2 personen of voor een grote groep, hier vindt u alle mogelijkheden. Het is ook mogelijk een aangepaste groepsaccommodatie te boeken. Zo een mindervalide groepsverblijf is altijd drempelvrij en toiletten en badkamers zijn aangepast.  In een aantal van deze mindervalide groepsaccommodaties vind je elektrisch verstelbare hoog/laag bedden, meestal met papegaai. Zo kan je als gehandicapten groep ook een leuke vakantie vieren.

Mindervalide vakantie in Nederland boeken.

In Nederland hebben we een groot aanbod aangepaste vakantiewoningen, rolstoel toegankelijke bungalowparken en rolstoelvriendelijke hotels. Het is in ons mooie land zelfs mogelijk een mindervalide vakantie met zorg te boeken. Dat is prettig als je bijvoorbeeld alleen op vakantie wilt en je niet zelfstandig kunt aankleden en uitkleden. Ook is is het bijvoorbeeld in Nederland mogelijk bepaalde hulpmiddelen te huren. Heb je bijvoorbeeld een aangepaste vakantiewoning in Nederland gezien die geschikt is maar niet over een elektrisch verstelbaar bed beschikt, kun je deze huren en laten installeren. Dat geldt ook voor andere hulpmiddelen zoals een rolstoel of rollator. Zo is er voor iedereen maatwerk mogelijk.

mindervalide bungalows met zorg op maat

Roompot, mindervalide vakanties op maat in Nederland, Duitsland en België.

Wie aan Roompot denkt, denkt wellicht aan bungalowparken aan zee en vakanties met honden. Maar Roompot heeft veel meer te bieden. Zo zijn zijn volledig ingericht op zorgvakanties op maat en en hebben ze diverse bungalowparken waar je een volledig aangepaste bungalow kunt huren.  Roompot Vakanties, specialisten in zorgvakanties op maat en de verhuur van mindervalide bungalows en aangepaste groepsaccommodaties. In Nederland, Duitsland en België vindt u 15 Roompot Vakantieparken die accommodaties beschikbaar hebben voor een rolstoelvakantie. Op deze rolstoelvriendelijke vakantieparken vindt u ook volledig aangepaste mindervalide bungalows.

Mindervalide vakantie accommodatie boeken en hulp nodig?

Vakanties voor mindervaliden vragen extra aandacht. Indien u een aangepaste vakantiewoning, mindervalide bungalow of rolstoelvriendelijk hotel wilt boeken, is het wellicht niet snel duidelijk welke accommodatie geschikt en beschikbaar is. Wij helpen u graag om snel de meest ideale mindervaliden accommodatie te vinden. U hoeft via deze zoekservice, alleen maar aan te geven waar en wanneer u een bepaalde aangepaste accommodatie zoekt. Wij kijken dan voor u welke mindervaliden accommodaties nog beschikbaar zijn en hoe u deze kunt boeken. Fijne mindervalide vakantie.