Hier boek je een mindervalide vakantie.

Mindervalide vakantie Nederland? Of aangepaste vakantie België?

roompot aangepaste vakantiehuizen banner

Wie op zoek is naar vakanties voor mindervaliden, heeft nu de beste mindervalide vakantie website gevonden. Voor een mindervalide vakantieverblijf in Nederland of België. Wij hebben voor u de beste mindervalide vakantiewoningen, hotels en bungalowparken voor u geselecteerd. Ook voor een mindervaliden vakantie met hond. Hierbij kunt u per land zien welke aangepaste accommodaties er beschikbaar zijn en welke voorzieningen deze hebben. Voor een mindervalide vakantie Nederland op niveau.

Aangepaste bungalow voor mindervalide vakantie bij Landal GreenParks huren

Wist je dat Landal GreenParks aangepaste bungalows verhuurt en dat er een aantal parken gefaciliteerd zijn voor een rolstoelvakantie? Je kunt bijvoorbeeld een mindervalide bungalow 2, 4, 6, 8, 10, 12 personen met sauna of ligbad huren bij Landal. Met prima voorzieningen en hulpmiddelen voor gehandicapten of personen met een fysieke beperking. In veel van deze aangepaste vakantiebungalows zijn huisdieren welkom. Ook mindervaliden aanbod in Duitsland

mindervalide man met gezin buiten

Aangepaste vakantiewoning of mindervaliden bungalow?

De vraag is of je moet kiezen tussen een aangepaste vakantiewoning of mindervaliden bungalow. Een aangepaste vakantiewoning heeft vaak meerdere verdiepingen en dus niet gelijkvloers. Mindervaliden bungalows vind je meestal op bungalowparken en zijn wel gelijkvloers. Personen met een fysieke beperking kunnen over het algemeen beter kiezen voor een mindervaliden bungalow.

Mindervalide vakantie per land en aanpassingen

U kunt per land selecteren op zaken zoals “hoog laag bed” “drempelvrij“, “rolstoelvakantie” of “aangepast en verhoogd toilet“.  Zo heeft u snel de meest geschikte mindervaliden accommodatie gevonden. Ook voor vakanties voor mindervaliden in Nederland.  Kijk nu welke aangepaste vakantiewoning of hotel u aanspreekt en in de door u gewenste periode beschikbaar is.

mindervalide vakantiehuis met gezin

Mindervalide vakantiewoningen voor 2 tot 30 personen.

Of u nu een aangepaste accommodatie zoekt voor een mindervalide vakantie voor 2 personen of voor een grote groep, hier vindt u alle mogelijkheden. Het is ook mogelijk een aangepaste groepsaccommodatie te boeken. Zo een mindervalide groepsverblijf is altijd drempelvrij en toiletten en badkamers zijn aangepast.  In een aantal van deze mindervalide groepsaccommodaties vind je elektrisch verstelbare hoog/laag bedden, meestal met papegaai. Zo kan je als gehandicapten groep ook een leuke vakantie vieren.

Mindervalide vakantie in Nederland boeken.

In Nederland hebben we een groot aanbod aangepaste vakantiewoningen, rolstoel toegankelijke bungalowparken en rolstoelvriendelijke hotels. Het is in ons mooie land zelfs mogelijk een mindervalide vakantie met zorg te boeken. Dat is prettig als je bijvoorbeeld alleen op vakantie wilt en je niet zelfstandig kunt aankleden en uitkleden.

landal mindervalide huisjes banner

Hulpmiddelen huren bij vakantie met mindervaliden

Ook is is het bijvoorbeeld in Nederland mogelijk bepaalde hulpmiddelen te huren. Heb je bijvoorbeeld een aangepaste vakantiewoning in Nederland gezien die geschikt is maar niet over een elektrisch verstelbaar bed beschikt, kun je deze huren en laten installeren. Dat geldt ook voor andere hulpmiddelen zoals een rolstoel of rollator. Zo is er voor iedereen maatwerk mogelijk.

mindervalide bungalows met zorg op maat

Mindervalide vakantie België

Voor een mindervalide vakantie in België, huur je een mindervalide vakantiehuis, chalet, bungalow of vakantiehuisje. Het is ook mogelijk een mindervalide vakantiehuis Vlaanderen of Ardennen voor een grote groep te huren. Er zijn aangepaste groepsaccommodaties met hoog laag bedden in België te huur. Ook in kader van een familieweekend of rolstoelvakantie met een groep.

Roompot, mindervalide vakanties op maat in Nederland, Duitsland en België.

Wie aan Roompot denkt, denkt wellicht aan bungalowparken aan zee en vakanties met honden. Maar Roompot heeft veel meer te bieden. Zo zijn ze volledig ingericht op zorgvakanties op maat en en hebben ze diverse bungalowparken waar je een volledig aangepaste bungalow kunt huren.  Roompot Vakanties, specialisten in zorgvakanties op maat en de verhuur van mindervalide bungalows en aangepaste groepsaccommodaties. In Nederland, Duitsland en België vindt u 15 Roompot Vakantieparken die accommodaties beschikbaar hebben voor een rolstoelvakantie. Op deze rolstoelvriendelijke vakantieparken vindt u ook volledig aangepaste mindervalide bungalows. Je kunt op deze parken meestal ook een chalet met sauna huren.

mindervalide huisje met hond

Mindervalide groepsaccommodatie?

Voor grote groepen hebben we mindervaliden groepsaccommodaties te huur. Dat zijn grote vakantiehuizen en grote groepsaccommodaties met de nodige aanpassingen en hulpmiddelen voor personen met een fysieke beperking. Je kunt een mindervalide groepsaccommodatie in Nederland of België huren naar ook in landen als Duitsland en Frankrijk hebben wij aangepaste accommodaties voor grote groepen te huur.

groepsaccommodaties voor mindervaliden banner

Mindervalide vakantie accommodatie boeken en hulp nodig?

Vakanties voor mindervaliden vragen extra aandacht. Indien u een aangepaste vakantiewoning, mindervalide bungalow of rolstoelvriendelijk hotel wilt boeken, is het wellicht niet snel duidelijk welke accommodatie geschikt en beschikbaar is. Wij helpen u graag om snel de meest ideale mindervaliden accommodatie te vinden. Ook een last minute bungalow op een last minute bungalowpark. U hoeft via deze zoekservice, alleen maar aan te geven waar en wanneer u een bepaalde aangepaste accommodatie zoekt. Wij kijken dan voor u welke mindervaliden accommodaties nog beschikbaar zijn en hoe u deze kunt boeken. Fijne mindervalide vakantie.

center parcs banner