Vakantiehuis La Salutation – 8 personen – Ardennen – België

743,00

Rolstoelvriendelijk vakantiehuis Ardennen 6-8 personen, volledig aangepast voor mindervaliden. Vakantiehuis La Salutation heeft een privé sauna en 4 slaapkamers en grote tuin en is zéér geschikt voor mindervaliden. Gelegen in de Ardennen, vlak bij de Duitse grens. Eén van de mooiste aangepaste vakantiehuizen van de Ardennen, kindvriendelijk.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: CHBE-4014 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Dit rolstoelvriendelijk vakantiehuis Ardennen is een aanrader.

Rolstoelvriendelijk Vakantiehuis Ardennen 6-8 personen.  Deze mindervalide vakantiewoning, La Salutation, heeft een privé sauna en is in het bijzonder geschikt voor mindervaliden, gehandicapten en mensen met een fysieke beperking. Deze luxe, 8 persoons vakantiewoning met 4 slaapkamers is gelegen in de Ardennen, vlak bij de Duitse grens. Voor een luxe vakantie mindervaliden.

La Salutation bed met papegaai

Wat maakt dit rolstoelvriendelijke vakantiehuis Ardennen zo bijzonder?

Dit is één van de weinige luxe vakantiehuizen Ardennen die goed is aangepast voor mindervaliden. De gehele benedenverdieping is rolstoelvriendelijk. Vanuit de auto kun je met een rolstoel de drempelloze woning in. Er is een slaapkamer op de benedenverdieping met aangepast toilet en aangepaste douche. Er is  een speciale doucherolstoel beschikbaar is.

La Salutation aangepaste badkamer met doucherolstoel

De slaapkamer heeft nog een bed met draagbare papegaai, waardoor ook het bed gemakkelijk toegankelijk is. De 8 persoons woning is ook een luxe vakantiewoning.  Niet alleen de infraroodsauna,  drie Smart TV’s met Netflix, verhogen het comfort. Het hele aangepaste vakantiehuis straalt luxe en comfort uit. In de grote tuin kunnen de kinderen zich op de speeltoestellen uitleven. Dit rolstoelvriendelijke vakantiehuis voor 6 tot 8 personen in de Ardennen is echt bijzonder en een absolute aanrader voor een vakantie mindervaliden.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Booking.com

Extra informatie

Land

Regio

Aantal personen

, , , , ,

Aantal huisdieren

Aanpassingen

, , , ,