Groepsaccommodatie gehandicapten

Vind hier een groepsaccommodatie gehandicapten.
Een mindervaliden groepsaccomodatie 8 tot wel 60 personen huren. Ook voor een gehandicapten vakantie en verblijf in aangepaste groepsaccommodatie Nederland of België met binnen- of buiten zwembad. Zorg is soms mogelijk. Dus ook ideaal voor zorg groepen. Zorg en hulpmiddelen zijn meestal beschikbaar of te huur. Evenals hoog/laag bedden en een tillift.

Bekijk hier direct alle beschikbare groepsaccommodaties.

Lees verder...

De ene aangepaste groepsaccommodatie is de andere niet
Wie een aangepaste vakantie accommodatie voor een grote groep zoekt, kan het beste zoeken binnen de categorie “groepsaccommodaties gehandicapten”. Op deze site mindervalide bungalows hebben wij een overzicht gemaakt van groepsaccommodaties die geschikt zijn voor mensen met een fysieke beperking en gehandicapten. Voor een rolstoelvakantie met een groep. Iedere groepsaccommodatie is anders en dat geldt ook voor de aanpassingen.

Volledig aangepaste groepsaccommodaties gehandicapten.
Bij de ene groepsaccommodatie gehandicapten is er alleen sprake van een drempelvrije accommodatie,  de andere groepsaccommodatie is volledig aangepast. Dat wil zeggen dat de slaapkamers voorzien zijn van hoog laag bedden, er een tillift is en de douches en toiletten aangepast en rolstoelvriendelijk zijn.  Bij iedere mindervaliden groepsaccommodatie op deze site staat vermeld wat de voorzieningen en aanpassingen voor mindervaliden zijn.  Bij vragen of twijfels over de aanpassingen, neem contact met ons op.

Resultaat 1–16 van de 28 resultaten wordt getoond