Vakantieboerderij Ellertshaar – 18 personen – Drenthe – Ellertshaar

1.576,40

Accommodatie Drenthe voor zorggroep.
Op zoek naar een groepsaccommodatie Drenthe voor zorggoep? Deze aangepaste accommodatie is geschikt voor een groep van 14 tot 18 personen. Met 7 slaapkamers, een aangepaste badkamer, douche en tillift een fijne accommodatie voor een reisje met mindervaliden. Het buitenzwembad en tal van andere faciliteiten maken deze zorg accommodatie ook geschikt voor een familieweekend of vriendenweekend Drenthe

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Accommodatie Drenthe voor zorggroep.
Op zoek naar een groeps accommodatie Drenthe voor zorggoep? Deze aangepaste accommodatie is geschikt voor een groep van 14 tot 18 personen. Met 7 slaapkamers, een aangepaste badkamer, douche en tillift een fijne accommodatie voor een reisje met mindervaliden. Het buitenzwembad en tal van andere faciliteiten maken deze zorg accommodatie ook geschikt voor een familieweekend of vriendenweekend Drenthe. Bij deze groepsaccommodatie heb je een prachtig uitzicht op bos en vlakbij bij een prachtig meer met strand. Heerlijk wandelen, fietsen of paardrijden in het bos met grote heidevelden en bosmeertjes. De hunebedden liggen op een steenworp afstand.
Uiteraard is deze accommodatie in Drenthe goed rolstoeltoegankelijk. Geschikt voor 7 mensen met een rolstoel, andere gasten en hun begeleiders. Op onze site vind je meer aangepaste groepsaccommodaties Nederland en grote vakantiehuizen voor zorggroepen.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Groepen.nl

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal personen

, , , ,

Aantal huisdieren

Aantal slaapkamers

, , , , , ,

Aantal badkamers

, , , , , ,

Voorzieningen

, , , , , , , ,

Aanpassingen

, , , ,

Vakantiepark