Rolstoelvriendelijke bungalowparken

Rolstoelvriendelijke bungalowparken, voor een rolstoelvakantie op een bungalowpark.

Alle bungalowparken op deze site zijn rolstoelvriendelijk. Vakantie met rolstoel en op zoek naar een bungalowpark rolstoelvriendelijk? Wie mindervalide is en rolstoelafhankelijk, gaat graag op vakantie in een rolstoelvriendelijk bungalowpark. Maar waar vind je rolstoelvriendelijke bungalowparken en hoe weet je dat er echt geen drempels voor rolstoelen zijn.  Is het restaurant en zwembad ook rolstoel toegankelijk of is er alleen een mindervaliden bungalow?  Op deze pagina meer informatie over echt rolstoelvriendelijke bungalowparken. Deze parken zijn zeker ook geschikt voor een senioren vakantie.

roompot aangepaste vakantiehuizen banner


Rolstoelvriendelijke bungalowparken Landal GreenParks.

Wij hebben een groot aantal ketens bekeken op het aanbod van mindervalide bungalows, bungalowparken die echt rolstoelvriendelijk zijn en de beschikbare informatie. Voor een aangepaste vakantie op een bungalowpark. Onze conclusie is dat als je een rolstoelvakantie op een bungalowpark wilt boeken, je bij Landal GreenParks wel goed zit. Met name de informatie over de rolstoelvriendelijkheid bij Landal is goed. 


Daarnaast bieden ze een aantal mindervalide bungalows op de parken in Nederland aan welke echt geschikt zijn voor een mindervalide vakantie. Zo zijn er op Landal Bungalowpark Duc De Brabant in Diessen-Baarschot mindervalide vakantiebungalows te huur met aangepaste badkamer, toilet en slaapkamers met hoog/laag bedden. Het gaat hier om 4, 5 en 10 persoons bungalows. Verder biedt Landal GreenParks uitstekende informatie als het gaat om de voorzieningen voor mindervaliden op de parken en de rolstoelvriendelijkheid. Een aantal van deze aangepaste bungalows zijn zelfs geschikt voor een gehandicapten vakantie.


rolstoel vakantiehuis op bungalowpark met gezin

Rolstoel vakantie met zorg boeken bij Landal.

Ook bestaat de mogelijkheid om een rolstoelvakantie met zorg te boeken bij Landal en zijn er ook speciale gehoorvilla’s en longvilla’s te huur. Indien u een mindervalide bungalow met specifieke zorg wilt boeken, is het raadzaam dat enkele maanden voor aankomst te doen. Ook als u speciale voorzieningen en hulpmiddelen wilt bestellen voor uw minder valide vakantie bij Landal GreenParks.  Kortom, gehandicapten hebben volop mogelijkheden voor een aangepaste vakantie bij Landal GreenParks. De mogelijkheden zijn volop aanwezig.


Rolstoelvriendelijke bungalowparken bij Center Parcs.

Ook Center Parcs heeft een aantal bungalowparken in Nederland, België en Duitsland welke geschikt is voor een rolstoelvakantie.  De bungalowparken De Eemhof en Park Zandvoort in Nederland zijn rolstoelvriendelijk terwijl in Duitsland de parken Bispinger, Bostalsee en Hochsauerland geschikt zijn voor een vakantie met rolstoel.  In België is bungalowpark Eperheide rolstoelvriendelijk. De voorzieningen voor mindervaliden zijn iets minder uitgebreid dan bij Landal GreenParks maar de rolstoelvriendelijke vakantieparken van Center Parcs zijn geschikt voor veel mensen met een fysieke beperking. Indien u een mindervalide bungalow op één van de bungalowparken van Center Parcs wilt huren, informeert u dan vooral bij het park naar de voorzieningen voor gehandicapten in de accommodatie en op het park zelf. U weet dan zeker of de accommodatie geschikt is voor een rolstoelvakantie of vakantie gehandicapten.

landal mindervalide huisjes banner


genieten van wandeling met rollator

Mindervalide bungalows op de parken van RCN en Roompot bungalowparken.

Ook de RCN en Roompot vakantieparken bieden rolstoelvriendelijke bungalows aan.  Zo zijn de Roompot parken in Domburg en Volendam geschikt voor een aangepaste vakantie en verhuurt RCN mindervalide bungalows en vakantiehuisjes op bungalowparken in Nederland en Frankrijk.


Of je nu een 4 persoons, 6 persoons of mindervalide bungalow voor 8 personen wilt boeken, er is voor iedere groep een rolstoelvriendelijke bungalow te vinden.  Ook voor een vakantie met hond op een rolstoelvriendelijk vakantiepark in Nederland, België of Frankrijk. Het is ook mogelijk een rolstoelvriendelijke bungalow voor 10 personen te boeken.


Man in rolstoel op het strand met gezin

Rolstoelvriendelijke bungalowparken voor familieweekend.

Als je een familieweekend wilt vieren maar er is één persoon mindervalide, zal je op zoek gaan naar een familieweekend accommodatie met aangepaste slaapkamer, badkamer en toilet. Bij Center Parcs, Roompot  Vakantieparken en Landal GreenParks zijn familie weekend verblijven te huur die aangepast zijn voor mensen met een fysieke beperking.  Indien u een mindervalide bungalow of groepsaccommodatie wilt huren voor een familieweekend in Nederland, Duitsland, België of Frankrijk, neem dan contact met ons op en maak uw wensen kenbaar. Wij kijken dan met u welke rolstoelvriendelijke bungalowparken een aangepaste familieweekend accommodatie te huur hebben.


center parcs banner