Landal Greenparks

Mindervalide huisjes Landal GreenParks.
Hier vind je een overzicht van alle mindervalide huisjes Landal. Drempelvrij, ook geschikt voor ouderen vakanties. Wie een aangepaste vakantie in Nederland of België wilt boeken en gaat voor luxe en kwaliteit, huurt een mindervalide vakantiehuisje of aangepaste vakantiebungalow bij Landal GreenParks. Net zo bekend als Center Parcs mindervaliden. Landal staat ook bekend om COPD vakantiehuisjes en accommodaties voor mensen met een gehoor of andere beperking. Iedere aangepaste vakantiewoning bij Landal voldoet aan de hoogste eisen en heeft een maximaal comfort. Bij Landal en anderen zijn veel extra toegankelijke bungalows te huur

Bekijk beschikbare mindervaliden bungalows Landal.

Lees verder...

Aangepaste huisjes Summio Parcs.
Een aantal parken van Landal met mindervaliden accommodaties zijn overgenomen door Summio Parcs. Vind je een aangepaste vakantiewoning niet meer terug bij Landal? Kijk dan bij het aanbod mindervaliden accommodaties van Summio Parcs.

Landal staat voor Duurzaam!
Daarnaast kan je bij Landal ook een duurzaam vakantiehuis of bungalow huren. Kortom, Landal GreenParks biedt een breed en duurzaam aanbod vakantiehuisjes, bungalows en familievilla’s aan en heeft veel aandacht voor mindervaliden en personen met een fysieke beperking of handicap. Je kunt een mindervalide huisje bij Landal voor 2, 4, 6 of 8 personen huren maar je kunt bij deze duurzame vakantiepark keten, ook kiezen voor een mindervalide groepsaccommodatie Nederland of groepshuis.

De mindervalide aanpassingen zijn bij Landal op een hoog niveau.
Bij een mindervalide vakantie is het essentieel dat je als mindervalide in een accommodatie verblijft waarbij de aanpassingen op niveau zijn en waarbij de hele accommodatie rolstoel toegankelijk is. Denk ook aan mindervalide bungalows en aangepaste huisjes met hoog laag bed.

Dat is bij de mindervalide bungalows en aangepaste vakantiehuisjes van Landal GreenParks zeker het geval. Ook vind je de aangepaste vakantiehuisjes en bungalows op rolstoelvriendelijke parken. Niet alleen het restaurant is dan toegankelijk voor rolstoelgebruikers, ook de receptie en andere parkvoorzieningen zijn zo goed mogelijk toegankelijk gemaakt voor personen die afhankelijk zijn van hun rolstoel of scootmobiel.

Resultaat 1–16 van de 52 resultaten wordt getoond