Vakantiehuis Bad Bentheim – 8 personen – Nedersaksen

256,00

Mindervalide villa Duitsland 8 personen. Met aangepaste badkamer en slaapkamer. In de slaapkamer staat een hoog/laag bed met papegaai. Hele benedenverdieping is rolstoelvriendelijk. Op rolstoelvriendelijk vakantiepark in Duitsland. Prachtige, bosrijke omgeving.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Mindervalide villa Duitsland 8 personen.

Ligging op een prachtig vakantiepark en in bosrijke omgeving. Deze mindervalide villa in Bad Bentheim, Duitsland,  is geschikt voor 6-8 personen. Ligging in Nedersaksen.  Mindervalide accommodatie met aangepaste badkamer en slaapkamer. Rolstoelvriendelijk.

Vakantiehuis Bad Bentheim - 8 personen - Nedersaksen aangepaste keuken

Deze vrijstaande villa voor 8 personen is geschikt voor mensen met een fysieke beperking.  Op de benedenverdieping vindt u een woonkamer met eethoek en een open keuken met vaatwasser. Er is 1 slaapkamer met een boxspringbed en aangepaste badkamer. Het betreft een hoog/laag bed met papegaai. Ideaal voor personen met een handicap.  Ook is er een apart aangepast toilet en een berging. Via de schuifpui komt u op het gemeubileerde terras. Boven zijn nog 3 slaapkamers met boxspringbedden, 2 badkamers waarvan 1 met een ligbad en een apart toilet. U heeft dus alle ruimte. U hebt gratis wifi.

Vakantiehuis Bad Bentheim - 8 personen - Nedersaksen hoog laag bed

De mindervalide villa Duitsland staat op een rolstoelvriendelijk vakantiepark.

Indien u een aangepaste villa huurt op een vakantiepark huurt, is het belangrijk dat de relevante voorzieningen op het park ook voor minder validen toegankelijk zijn. Deze mindervalide villa staat op een rolstoelvriendelijke vakantiepark in Duitsland waarvan ook het restaurant rolstoeltoegankelijk is.  Een ideaal park voor een gezinsvakantie.  Prachtige omgeving waar veel natuur te bewonderen is.

Vakantiehuis Bad Bentheim - 8 personen - Nedersaksen aangepaste badkamer

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij onze partner: Roompot

Extra informatie

Land

Regio

Aantal personen

, , , ,

Aantal huisdieren

Aanpassingen

, , , ,

Voorzieningen

, ,

Vakantiepark