Aangepaste groepsaccommodatie Kempense Hoeve – 48 personen – Noord Brabant

2.790,00

Aangepaste groepsaccommodatie voor 40-48 personen in Brabant. Deze mindervalide groepsaccommodatie heeft 22 slaapkamers met eigen badkamer! Volledig aangepast voor mindervaliden. Onder ander tillift, beugels bij toilet, verhoogd toilet, verhoogde bedden, aangepaste douche en meer. Deze aangepast groepsaccommodatie Brabant is ITS gecertificeerd. Ideaal voor een mindervalide vakantie Nederland met een grote groep.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Aangepaste groepsaccommodatie voor 40-48 personen in Noord-Brabant. Deze mindervalide groepsaccommodatie heeft maar liefst 22 slaapkamers met eigen badkamer! Volledig aangepast voor personen met een fysieke beperking. Onder ander tillift, beugels bij toilet, verhoogde bedden, aangepaste douche en veel meer. Deze aangepast groepsaccommodatie Brabant is ITS gecertificeerd. Deze grote groepsaccommodatie ligt in Bergeijk, in de Bourgondische Brabantse Kempen. Bossen en natuurgebieden wisselen af met agrarisch gebied, dorpen en steden. Lees onder “faciliteiten” wat de volledige aanpassingen voor gehandicapten zijn. Deze luxe, aangepaste groepsaccommodatie is goed rolstoel toegangelijk. Er zijn speeltoestellen voor de kinderen, er is een voetbalveld en meer. Catering kan op aanvraag geregeld worden.

Aangepaste groepsaccommodatie Kempense Hoeve - 48 personen - Noord Brabant - buitenruimte

Aangepaste groepsaccommodatie, met baby’s geschikt voor 50 personen.
Viert u een familieweekend en gaan er baby’s, peuters of kleuters mee? Wellicht is deze gehandicapten groepsaccommodatie dan geschikt voor 50 personen en kunnen er 2 bedjes bijgeplaatst worden. Neem in het geval van een familieweekend of dergelijke contact met ons op om de mogelijkheden na te gaan voor een verblijf van een groep van 50 personen.

Aangepaste groepsaccommodatie Kempense Hoeve - 48 personen - Noord Brabant - verhoogd toilet met beugels

Vragen over deze groepsaccommodatie mindervaliden?
Vraag hier voor meer informatie.
Deze groepsaccommodatie is ITS gecertificeerd! Dit is één van onze mindervalide groepsaccommodaties in Nederland. Indien u op zoek bent naar een aangepaste groepsaccommodatie in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk en u kunt wel wat hulp gebruiken bij het vinden van de juiste accommodatie,neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag behulpzaam en van dienst.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Booking.com

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal personen

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Aantal huisdieren

, , ,

Aanpassingen

, , , , ,