Aangepaste groepsaccommodatie Vollenhove OV311 – 30 personen – Overijssel

1.448,00

Aangepaste groepsaccommodatie Overijssel ( Nederland ) met 10 slaapkamers. Ligging aan de rand van het historische stadje Vollenhove. Op vakantiepark ’t Akkertien. Deze mindervalide groepsaccommodatie is geschikt voor grote groepen van 20 tot 30 personen. Kindvriendelijk en betaalbaar. Het is één van de goedkopere groepsaccommodaties mindervaliden in Nederland.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Aangepaste groepsaccommodatie Overijssel met 10 slaapkamers. Geschikt voor maximaal 30 personen. Gelegen op vakantiepark ’t Akkertien. Het vakantiepark ligt in een waterrijk gebied in de nabijheid van Kalenberg, Wanneperveen en Giethoorn. Deze grote groepsaccommodatie is geschikt voor een rolstoelvakantie. Op de begane grond liggen 5 slaapkamers waarvan er 3 geschikt zijn voor personen met een fysieke beperking. Alle 10 de slaapkamers hebben een eigen badkamer en toilet.

Deze aangepaste groepsaccommodatie in Overijssel heeft een grote recreatieruimte met een eigen bar met een tapinstallatie. Er is ook een biljart, tafelvoetbalspel en zithoek met televisie. Er is ook een DVD-speler en een geluidsinstallatie. De compleet ingerichte keuken is van alle gemakken voorzien. Op de begane grond zijn vijf slaapkamers, geschikt voor twee tot vier personen, waarvan drie geschikt voor mindervaliden. Er is gratis internet. Het vakantiepark beschikt onder andere over een speeltuin, restaurant, wasserette en zwembad.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij onze partner Heerlijke Huisjes

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal personen

, , , , , ,

Aantal huisdieren

Aanpassingen

,