Groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie mindervaliden.
Op zoek naar een groepsaccommodatie voor mindervaliden in Nederland, België of Duitsland? Een mindervalide groepsaccommodatie met tenminste 8, 9, 10, 11 of 12 slaapkamers? Met hoog/laag bedden, aangepaste slaapkamers, douches en toiletten?? Op deze pagina vind je een groot aanbod mindervalide groepsverblijven. Voor 8, 12, 12 of 14 personen bijvoorbeeld. Maar ook aangepaste groepsaccommodaties, 18, 20, 30 of 40 personen.

Bekijk hier direct alle beschikbare groepsaccommodaties.

Lees verder...

Rolstoelvakantie mindervaliden.
Voor een rolstoelvakantie in een aangepaste groepsaccommodatie met een grote groep in Nederland, België of Duitsland. Je kunt bij ons ook een grote vakantiewoning mindervaliden aan zee of de Nederlandse of Belgische kust huren.

Mindervalide groepsaccommodaties Nederland 8 tot wel 40 personen.
Mindervaliden groepsaccommodaties voor alle groepen.
Of je nu een mindervalide groepsaccommodatie in Drenthe, Overijssel, Gelderland of Zuid-Limburg wilt boeken, je vindt bij ons aangepaste accommodaties voor kleine en grote groepen. Je kunt ook een 20 tot 30 persoons aangepaste groepsaccommodatie met overdekt zwembad in Nederland, Friesland, huren. Als je een aangepaste groepsaccommodatie in Nederland wilt huren, doe dat dan tenminste 3 maanden voor vertrek en sluit altijd een groepsannuleringsverzekering af.

Resultaat 1–16 van de 76 resultaten wordt getoond