Groepsaccommodatie Neede – 24 personen – Gelderland – Neede

1.759,00

Mindervalide groepsaccommodatie Gelderland, 20 tot 24 personen. Deze rolstoelvriendelijke groepsaccommodatie in Gelderland bevindt zich op een natuurterrein van maar liefst 8 hectare. De ligging en faciliteiten zijn fantastisch. De 12 slaapkamers hebben eigen sanitair

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Mindervalide groepsaccommodatie Gelderland, 20 tot 24 personen. Deze rolstoelvriendelijke groepsaccommodatie in Gelderland bevindt zich op een natuurterrein van maar liefst 8 hectare. De ligging en faciliteiten zijn fantastisch. De 12 slaapkamers hebben eigen sanitair. Er is een speelterrein, tafeltennistafel en mogelijkheid tot kampvuur. Deze aangepaste groepsaccommodatie in Neede wordt aangeboden door onze partner Groepen.nl. Lees waarom deze unieke groepsaccommodatie in Gelderlad ook geschikt is voor familieweekenden, spiritueel weekend, yoga weekend of bedrijfsuitje. Een mooiere groepsaccommodatie Nederland bestaat misschien wel niet.
Deze 24 persoons groepsaccommodatie Nederland is ook geschikt voor team building activiteiten. Lees alles over de faciliteiten en omgeving. Echte aanrader, ook als je een familieweekend Gelderland wilt boeken.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Groepen.nl

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal personen

, , , , , , , ,

Aantal huisdieren

Aantal slaapkamers

, , , , , , , , ,

Aantal badkamers

, , , , , , , , ,

Voorzieningen

, , ,

Vakantiepark

Aanpassingen

, , , , ,