Een aangepaste vakantiewoning huren?

Huur een aangepaste vakantiewoning of aangepast vakantiehuis. Voor een aangepaste vakantie. Zoals bij Landal, of Topparken of Roompot. Voor een rolstoelvakantie Nederland of België. Geniet in je aangepaste vakantiewoning Nederland of België van een heerlijke en zorgeloze rolstoel vakantie. Huur een aangepaste vakantiewoning welke bij je fysieke beperking past. Op deze site vind je het grootste aanbod aangepaste vakantiewoningen in Nederland en België.

roompot aangepaste vakantiehuizen banner


Iedere aangepaste vakantiewoning hier is rolstoelvriendelijk.

Iedere aangepaste vakantiewoning in Nederland of België op deze website is geheel rolstoel toegankelijk. Daarnaast geheel of gedeeltelijk aangepast voor een mindervaliden of gehandicapten vakantie Nederland of België. Ook die in Duitsland. En, je kunt ook een aangepaste accommodatie huren bij Landal of Roompot. Eventueel met zorgbemiddeling en huur hulpmiddelen.


ontspannen op vakantie met de hond

Bij Landal een aangepaste bungalow huren

Aangepaste vakantie bij Landal boeken. Je kunt bij Landal een aangepaste vakantiebungalow huren. Zowel in Nederland als de Benelux. Wat vind je van dit 4 persoons aangepast appartement in Limburg? Of voor een grotere groep, deze 6 persoons aangepaste bungalow Veluwe? Huisdieren zijn in deze aangepaste bungalows en vakantiehuizen van Landal meestal welkom. Er zijn ook wellness huisjes voor mindervaliden bij Landal te huur.


Vakantiewoning mindervaliden Roompot.

Roompot heeft een groot aanbod mindervaliden vakantiewoningen en aangepaste accommodaties. Je kunt bij Roompot ook een mindervaliden groepsbungalows of aangepast huisje voor 2, 4 of 6 personen huren. Een van de toppers van Roompot is deze aangepaste vakantiewoning voor 4 personen in Ameland maar deze 6 persoons mindervaliden bungalow op Hof Domburg in Zeeland bijvoorbeeld, mag er ook zijn. Bij Roompot vindt je een groot en uniek aanbod aangepaste vakantiewoningen, appartementen en mindervaliden groepsaccommodaties.


rolstoel vakantiehuis op bungalowpark met gezin

Aangepaste vakantiewoning op kleinschalig vakantiepark huren

Voor diegenen die een rolstoelvakantie op een vakantiepark willen vieren maar niet op een groot vakantiepark met veel mensen, kan een mindervaliden huisje op een kleinschalig vakantiepark een prima idee zijn. Zeker als je van rust, persoonlijke aandacht en veel natuur houdt. De meeste kleinschalige parken zijn familieparken en liggen midden in de natuur. Zie als voorbeeld deze 6 persoons aangepaste vakantiewoning bij Landgoed Het Wildrijk (Drenthe) of dit 4 persoons aangepast huisje in Friesland.


Welke aangepaste vakantiewoning past bij jou?

Niet iedere aangepaste vakantiewoning is geschikt voor een mindervaliden vakantie. We hebben op deze site volledig aangepaste vakantiehuizen te huur alsmede gedeeltelijk aangepaste. Het ene aangepaste vakantiehuis is het andere niet. Huur een aangepaste vakantiewoning op een vakantiepark, bijvoorbeeld Center Parcs, of ga voor een aangepaste vakantiewoning particulier. Lees hieronder meer over de mogelijkheden van een rolstoelvakantie of gehandicapten vakantie België of Nederland.


Aangepaste vakantiewoningen met hoog-laag bed.

Een aangepaste vakantiewoning met hoog-laag bed huren? Dat kan. Deze aangepaste bungalows en vakantiewoningen hebben een hoog-laag bed. En deze hebben één of meer elektrische hoog-laag bedden.


Aangepaste vakantiewoningen 2 tot wel 30 personen

Je kunt hier een aangepaste vakantiewoning voor 2, 4, 6 of 8 personen huren. Maar voor grotere groepen zijn er ook mogelijkheden voor een aangepaste vakantie. Je kunt bijvoorbeeld ook een aangepaste groepswoning of mindervaliden groepsaccomodatie huren.


Aangepaste vakantiewoning huren bij Summio Parcs

Summio Parcs biedt in diverse provincies van Nederland mindervaliden accommodaties te huur aan. Zo kan je een aangepaste vakantiewoning in Limburg of Zeeland huren maar behoort een luxe rolstoelvakantie in Noord-Brabant of Gelderland ook tot de mogelijkheden. Genieten van een luxe rolstoelvakantie Nederland bij Summio Parcs. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze 4 persoons aangepaste vakantiewoning in Limburg.


Center Parcs mindervaliden huisjes en bungalows

Je kunt bij Center Parcs België en Nederland een aangepaste vakantiewoning huren of rolstoel toegankelijke bungalow. Bij iedere aangepaste accommodatie Center Parcs vind je welke aanpassingen er zijn gedaan en voor hoeveel personen het mindervaliden huisje geschikt. Ook voor een rolstoelvakantie Nederland of België met de hond. Aanrader, deze 4 persoons aangepaste bungalow op Center Parcs De Eemhof. Voor diegenen die een rolstoelvakantie België wille boeken, deze 4 persoons aangepaste bungalow in Belgisch-Limburg van Center Parcs is zeker ook een goede keuze.


Mindervaliden accommodaties EuroParcs.

Aangepaste vakantiewoning bij EuroParcs huren. EuroParcs heeft een uniek aanbod mindervaliden accommodaties. Ook voor een wellness vakantiehuis met rolstoel of mindervaliden vakantie met hond. Er zijn regelmatig last minute aanbiedingen bij EuroParcs. Huisdieren veelal toegestaan. Een van de aanraders is deze 6 persoons duinvilla in Cadzand. En voor de liefhebbers van de bossen en de Veluwe. Deze 4 persoons aangepaste vakantiewoning Veluwe is zeker ook een aanrader.


rolstoel vakantiehuis op bungalowpark met gezin

Rolstoelvakantie bij RCN parken.

Aangepaste vakantiewoning bij RCN huren? Ook bij de meeste RCN parken kan je een aangepaste accommodatie huren. Ook voor een luxe mindervaliden vakantie met hond. De RCN parken zijn parken met unieke accommodaties. Ook voor groepen en mindervaliden.


Aangepaste vakantiewoning huren die past bij fysieke beperking.

Wie mindervalide is en op zoek is naar een aangepaste vakantiewoning, vindt de betere aangepaste vakantiewoningen op deze website. Voor een aangepaste vakantiewoning in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk of elders in Europa. Ook met hoog/laag bed en aangepast toilet en douche. Je boekt je aangepaste vakantiewoning online.


mindervalide man met gezin buiten

Aangepaste vakantiewoning met sauna of jacuzzi huren

Het is mogelijk een mindervalide vakantiewoning te huren die over een eigen sauna, jacuzzi of andere wellness faciliteit beschikt. Ook voor een rolstoel vakantie met 2, 4, 6, 8, 10 of 12 personen. Vind hier een aangepaste vakantiewoning met sauna.


Aanbevolen aangepaste vakantiewoningen

Een mindervalide vakantie boeken en op zoek naar een goed aangepaste vakantiewoning? Wij presenteren hier een aantal aangepaste vakantieverblijven die veel geboekt worden. Ook voor een aangepaste vakantiewoning 2, 4, 6, 8 personen Nederland of België in het bos of aan zee.


vrouw in rolstoel op het strand

Aangepaste vakantiewoning aan zee huren

U kunt ook een aangepast vakantiehuis aan zee boeken. Of u nu een aangepaste vakantiewoning zoekt met hoog/laag bed, een aangepaste douche en toilet of alleen een drempelloze vakantiewoning. U vindt hier aangepaste vakantiewoningen voor 2 tot en met 30 personen. U kunt dus ook een aangepast groepsverblijf huren. Het huren van een aangepaste vakantiewoning luistert nauw. Wij zijn u dan ook graag van dienst indien u een aangepaste vakantie accommodatie wilt huren en deze niet zo snel op onze website kunt vinden.


landal mindervalide huisjes banner

Kunnen wij u helpen bij het vinden van een aangepaste vakantiewoning?

Indien u op deze site er niet in slaagt een aangepast vakantiehuisje, rolstoelvriendelijke vakantiewoning of ander mindervalide vakantieverblijf te vinden, neem dan contact met ons op. Op basis van uw persoonlijke wensen gaan wij dan voor u op zoek naar de meest geschikte vakantie accommodatie. Ook indien het een aangepast vakantiehuis buiten de Benelux betreft. Neem nu contact met ons op.

rolstoelvriendelijke vakantie

Aangepaste vakantiewoning Nederland.

Mindervalide vakantie in Nederland vieren? Een mindervalide vakantiewoning in Zuid-Limburg, Overijssel, Noord-Holland of in Zeeland huren? Of toch liever een aangepaste vakantiewoning op de Veluwe, in de Achterhoek of aan zee boeken? In Nederland hebben wij ruim 70 mindervalide vakantiehuisjes, aangepaste vakantiewoningen en bungalows in het aanbod.


Aangepast vakantiehuis particulier huren

Geen behoefte aan een verblijf op een mindervaliden bungalowpark? Behoefte aan maximale privacy? Huur dan een aangepast vakantiehuis particulier. Dat kan voor 2 of 4 personen maar voor grote groepen zijn er ook geschikte accommodaties te huur voor een rolstoelvakantie.

< mindervalide vakantiehuis met gezin

Hoe selecteert en boekt u een geschikte vakantiewoning?

Indien u een mindervalide vakantie in Nederland wilt vieren en u zoekt een geschikte accommodatie, gaat u als volgt te werk. Sorteer eerst als land Nederland, de periode waarin u de vakantie of weekendje weg wilt boeken en u krijgt vervolgens het aanbod beschikbare mindervalide vakantiewoningen te zien. Vervolgens kunt u verder zoeken op zaken zoals: aangepaste vakantiewoning Nederland met zwembad of woning met aangepaste douche, brede doorgangen voor rolstoel of aangepast toilet.


Gecertificeerde mindervalide vakantiewoning huren.

Op zoek naar een gecertificeerde vakantiewoning voor een gehandicapte of mindervalide?

U kunt ook het vakje “gecertificeerde mindervalide vakantiewoningen” aanklikken. U krijgt dan een overzicht van de vakantiewoningen in Nederland die geschikt zijn voor gehandicapten. Meestal zijn dat aangepaste groepsverblijven in Nederland.  Alle aangepaste vakantiehuizen en groepsverblijven in Nederland hebben de beschikking over wifi en ook vaak over een tweede toilet. Ze zijn minimaal rolstoelvriendelijk maar hebben meestal ook een aangepaste badkamer en toilet. Gecertificeerde vakantiewoningen zijn meestal goed aangepast en hebben ook de beschikking over hoog/laag bedden of bedden die in hoogte verstelbaar zijn.


Aangepaste vakantiewoning Nederland aan zee huren.

Een rolstoelvriendelijke vakantiewoning aan zee huren in Noord-Holland, Zeeland, Ameland of elders aan de Nederlandse Kust?  Het is mogelijk een aangepast appartement of ander vakantieverblijf aan zee te huren. Boek bijvoorbeeld een aangepaste vakantiebungalow voor 4 personen op Ameland, een 18 persoons groepsverblijf in Limburg of een 4 persoons bungalow met aangepast toilet en douche in Noord-Holland. Indien u een aangepaste accommodatie aan de Nederlandse kust zoekt, selecteer dan eerst de categorie “mindervalide vakantiehuizen Nederland” en verfijn uw zoekopdracht vervolgens “met aan zee” . Zo vindt u snel een aangepaste vakantiewoning aan zee in Nederland.

Aangepaste vakantiewoningen aan zee


Aangepaste vakantiewoning in Nederland op vakantiepark huren.

Liever een aangepast vakantie verblijf op een vakantiepark in Nederland huren?  Een aantal vakantieparken in Nederland hebben accommodaties voor mindervaliden te huur. Zo kunt u een 4 of 6 persoons mindervalide bungalow huren op vakantiepark Sea Lodges in Noord-Holland en een 6 of 8 persoons aangepaste en vrijstaande vakantiewoning op een vakantiepark op Ameland.


Voordelen van een vakantie op een mindervaliden bungalowpark

Het voordeel van een verblijf op een mindervalide vakantiepark of bungalowpark in Nederland is dat u gebruik kunt maken van de faciliteiten van het park. Ideaal als u bijvoorbeeld een mindervalide bungalow met gebruik van zwembad en sauna wilt huren aan de kust.  Het is ook mogelijk een rolstoelvriendelijke bungalow op een bungalowpark in Zeeland, Drenthe, Limburg of Ameland te huren waar 1 of 2 honden zijn toegestaan.


In België een aangepaste vakantiewoning huren.

Een rolstoelvakantie in België boeken?  Wij hebben in België ruim 40 mindervalide vakantiewoningen te huur. 


Van een rolstoelvriendelijke vakantiewoning in de Ardennen voor 2, 4 of 6 personen tot een 20 persoons groepsverblijf met privé sauna en zwembad in de Ardennen.  Het is ook mogelijk een rolstoelvriendelijke vakantiewoning aan de Belgische Kust te huren, bijvoorbeeld in Oostduinkerke of De Haan, 2 bekende badplaatsen aan zee in België. De meeste aangepaste vakantiewoningen in België zijn vrijstaand en liggen in de Ardennen.


Aangepaste vakantiewoning in de Ardennen huren.

Indien u een vakantiewoning in de Ardennen met aangepaste badkamer en verhoogd toilet boekt, kijkt u dan wel even of de omgeving van het vakantiehuis of chalet ook geschikt is voor een rolstoelvakantie.  Het is in de regel heuvelachtig in de Ardennen en dat maakt een woning soms ongeschikt voor een vakantie voor mindervaliden. Wel zijn in de meeste vakantiewoningen en chalets voor mindervaliden in de Ardennen, 1, 2 of 3 honden of andere huisdieren toegestaan. Het is ook mogelijk een mindervalide vakantiehuisje met omheinde tuin in De Ardennen te huren.


Aangepast vakantiehuis in Duitsland huren.

Op zoek naar een aangepaste vakantiewoning in Duitsland?  Er zijn ruim 60 mindervalide vakantiehuizen in Duitsland te huur met aangepast toilet, douche en brede doorgang. Ideaal voor een rolstoel vakantie in de Eifel, Sauerland, aan de Oostzee of in Hessen. U kunt een 4, 6, 8 of 10 persoons aangepaste vakantiewoning in Duitsland huren maar voor grote groepen zijn er in Duitsland ook mogelijkheden voor een rolstoelvakantie.  Van een 18 of 20 persoons vakantiewoning met aangepaste toiletten en douches tot een mindervalide groepsaccommodatie voor 22, 24 á 30 personen met hoog/laag bedden en privé zwembad.


rolstoel wandelen in het bos

Kortom, indien u een mindervalide bungalow of groepsverblijf in Duitsland wilt huren valt er wat te kiezen. Ook voor een mindervalide vakantiehuis in Duitsland met hond. In de meeste rolstoelvriendelijke vakantiehuisjes in Duitsland zijn huisdieren toegestaan. U kunt ook een aangepaste vakantiewoning Duitsland boeken waar honden welkom zijn.


Mindervalide vakantiewoning in Frankrijk huren.

Een mindervalide vakantiewoning met zwembad in Zuid-Frankrijk huren? Of een vakantiehuis met wifi, aangepast toilet en aangepaste douche in Normandië, de Vogezen of de Franse Ardennen boeken? Ook Frankrijk biedt volop mogelijkheden voor een rolstoelvakantie. Van een vakantiewoning voor 4, 5 of 6 personen  met aangepaste badkamer en toilet aan de Franse Kust tot een 12 persoons vakantiehuis in Zuid-Frankrijk welke rolstoelvriendelijk is en gecertificeerd is voor een mindervalide vakantie. Ook voor een rolstoelvriendelijke 6 of 8 persoons villa met 4 slaapkamers en privé zwembad in Zuid-Frankrijk. Ideaal voor bijvoorbeeld een familieweekend in Frankrijk. Zoek nu uw mindervalide vakantiewoning in Frankrijk.


Aangepaste vakantiewoning voor weekendje weg huren.

Het is ook mogelijk een aangepast vakantieverblijf voor een weekendje weg te boeken. U komt dan op vrijdag of zaterdag aan en vertrekt op maandag weer. Met name de aangepaste vakantiehuisjes aan zee aan de Nederlandse kust zijn ideaal voor een weekendje weg. Ook in het kader van een vriendenweekend, vriendinnenweekend of weekendje aan zee met de familie. Indien u een rolstoelvriendelijk vakantiehuis aan zee boekt, vindt u in bijna alle gevallen een privé parkeerplaats bij de accommodatie. Dat maakt een vakantie aan zee ook geschikt voor mensen met een fysieke beperking. U kunt ook een rolstoel vriendelijk appartement huren op een vakantiepark aan zee.


Aangepast vakantieverblijf met hond boeken.

Wilt u een vakantie met hond boeken en bent u op zoek naar een aangepast vakantieverblijf waar uw hond welkom is? Bij ieder aangepast vakantiehuis op deze website kunt u zien of honden of andere huisdieren al of niet welkom zijn.  Ook kunt u via deze site een aangepaste vakantiewoning met omheinde tuin huren. Ideaal voor een rolstoel vakantie met hond. Het is ook mogelijk een vakantie met hond in een aangepast vakantiehuisje aan zee te huren, bijvoorbeeld in Zeeland waar veel vakantiehuizen aan de kust liggen.


Aangepaste vakantiewoningen elders in Europa.

Ook elders in Europa kunt u een mindervalide vakantiewoning of groepsaccommodatie huren. Zo zijn er in Italië ruim 20 aangepaste vakantiewoningen te huur en kunt u zelfs in Kroatië of Oostenrijk een mindervalide woning huren. 

man in rolstoel op vakantie met vrouw

Via deze website heeft u de mogelijkheid om heel specifiek te zoeken op accommodaties met bepaalde kenmerken. U kunt ook zoeken op aangepaste vakantiehuizen met omheinde tuin, wifi, privé zwembad, jacuzzi in de tuin, kindvriendelijke accommodaties of rookvrije vakantieverblijven. Zo heeft u meestal binnen 10 minuten de meest perfecte accommodatie gevonden. Ook indien u een aangepast vakantiehuisje in Nederland zoekt voor een romantisch weekendje met zijn twee zijn er diverse mogelijkheden. U kunt namelijk ook een aangepast vakantiehuisje in het bos met  houtkachel en aangepaste badkamer huren.


center parcs banner