Aangepaste groepsaccommodatie Koekange – 26 personen – Drenthe

1.471,00

Aangepaste groepsaccommodatie Drenthe, geschikt voor 20 tot 26 personen. Rolstoelvriendelijk en kindvriendelijk. Aangepaste badkamer en 6 slaapkamers. Ligging: op een prachtig terrein van wel 3 ha groot. Deze mindervalide groepsaccommodatie ligt in Zuidwest Drenthe.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Aangepaste groepsaccommodatie Drenthe 20-26 personen. Deze aangepaste groepsaccommodatie in Drenthe heeft 6 slaapkamers en ligt op een terrein van 3 ha groot. Deze rolstoelvriendelijke groepsaccommodatie vvoor 20-26 personen, ligt in Zuidwest Drenthe. Deze mindervalide groepsaccommodatie heeft 6 slaapkamers en een aangepaste badkamer. Huisdieren zijn niet toegestaan. Gratis WIFI.

Deze aangepaste groepsaccommodatie in Drenthe is gelijkvloers en geschikt voor 20 tot 26 personen. In deze grote vakantiewoning vindt u een badkamer welke volledig is ingericht voor mindervalide mensen. De accommodatie is geschikt voor rolstoelgebruikers. Als het weer wat minder is dan de fonkelnieuwe overkapping zorgen voor beschutting en privacy. De kinderen kunnen spelen in de aangrenzende speelweide. Er is ook een jeu de boules baan en een voetbal c.q. volleybalveld. Deze accommodatie is uitermate geschikt voor een familieweekend Drenthe. Hier vindt u al onze aangepaste groepsaccommodaties.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij onze partner Heerlijke Huisjes

Extra informatie

Land

Regio