Een rolstoelvriendelijk vakantiehuis Nederland huren?

Hier huur je een rolstoelvriendelijk vakantiehuis Nederland. Of aangepaste bungalow in België. Voor een rolstoelvakantie op een bungalowpark bijvoorbeeld. Deze vind je met name bij Summio Parcs, bij Landal, bij Center Parcs, Roompot en natuurlijk ook bij EuroParcs. Een luxe rolstoelvriendelijk vakantiehuis Nederland met wellness faciliteiten, boek je bij Topparken.

roompot aangepaste vakantiehuizen banner


Rolstoelvakantie Nederland met hond

In bijna al deze aangepaste huisjes en mindervaliden bungalows Nederland zijn huisdieren welkom. Ook aan zee in Nederland zoals in Zuid-Holland. Zie ook de aangepaste huisjes van Center Parcs


mindervalide man met kleinkinderen en hond

Grote keuze rolstoelvriendelijke vakantiehuizen Nederland.

Rolstoelvriendelijk huisje Nederland huren? Wie een fysieke beperking heeft en een aangepaste vakantiewoning of rolstoelvriendelijk vakantiehuis Nederland zoekt, vindt hier een ruime keuze. Van een rolstoelvriendelijk vakantiehuis Nederland voor 2, 4, 6, 8, 10 personen tot aangepaste groepsaccommodaties in Nederland tot wel 40 personen. Van een goedkope stacaravan met rolstoel tot mindervaliden villa met zwembad.


Mindervaliden bungalow bij Summio Parcs huren

Je vindt bij Summio Parcs aangepaste vakantiehuisjes en mindervaliden bungalows. Voor kleine en grote groepen. Uniek aanbod voor mindervaliden in onder andere Drenthe, Limburg, Gelderland en Noord-Brabant. Ook voor een mindervaliden vakantie met hond Nederland.


mindervalide man met gezin buiten

Rolstoelvriendelijke accommodaties Roompot.

Bij Roompot vind je het grootste aanbod mindervaliden bungalows en aangepaste vakantiewoningen. Ook met zorgbemiddeling te huur via Roompot Care. Indien je een rolstoelvriendelijke vakantiehuis Nederland bij Roompot wilt huren, heb je doorgaans een grote keuze.


Rolstoelvriendelijk vakantiehuis Landal.

Landal GreenParks hoeft natuurlijk geen introductie als het om vakantiehuizen met sauna, familievilla’s, bungalows met hond of groepsaccommodaties tot 24 personen gaat. Maar Landal heeft ook een uniek aanbod aangepaste vakantiehuizen en rolstoelvriendelijke bungalows te huur. In Nederland en Duitsland bijvoorbeeld. Je kunt een rolstoelvriendelijk huisje in Nederland bij Landal huren of mindervaliden groepsaccommodatie.


mindervalide vakantiehuis met gezin

Rolstoelvakantie Nederland bij Center Parcs boeken

Ook bij Center Parcs kan je een vakantie met rolstoel boeken, wat minder bekend wellicht. Als gast van Center Parcs kan je gebruik maken van de luxe faciliteiten van deze parken met rolstoel. En dat is een reden waarom veel gezinnen hun vakantie bij Center Parcs boeken.


Huur een rolstoelvriendelijk vakantiehuis Nederland via de specialist.

Alle vakantiehuizen op deze site zijn tenminste rolstoelvriendelijk. De meeste hebben echter ook diverse aanpassingen voor mindervaliden. Selecteer de gewenste mindervaliden vakantiewoning op basis van de behoefte en mogelijkheden. Via ons unieke zoekfilter kan je ook zoeken op bijvoorbeeld rolstoelvriendelijke vakantiehuizen Nederland met hoog/laag bedden.


Rolstoelvakantie Nederland

Voor een rolstoelvriendelijke vakantie in Zeeland, Drenthe, Zuid-Limburg, Gelderland, Brabant of elders in Nederland. Via ons stappenplan heeft u uw favoriete en rolstoelvakantiehuis Nederland zo gevonden en geboekt. U kunt per aangepast vakantiehuis zien welke voorzieningen voor mindervaliden er zijn.

Aanbevolen aangepaste vakantiewoningen


landal mindervalide huisjes banner

mindervalide huisje met hond

Ieder rolstoelvriendelijk vakantiehuis Nederland is drempelvrij.

Of u nu een elektrische rolstoel hebt of een rollator of rolstoel die u handmatig moet voortbewegen, alle vakantiehuizen op deze website hebben extra brede doorgangen en zijn drempelvrij. U kunt bij ons ook een rolstoelvriendelijk vakantiehuis in België, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Luxemburg of Italië huren. Daarnaast kunt via deze site kamer in een rolstoelvriendelijk hotel in Nederland of België boeken.


mindervalide bungalow broer en zus in de keuken

Rolstoelvriendelijke vakantie Nederland aan zee.

Wie rolstoelafhankelijk is en een vakantie aan zee in Nederland wil boeken, kan een aangepast vakantiehuis of appartement in Zeeland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Ameland of Texel huren. Over het algemeen genomen hebben deze aangepaste accommodaties een eigen parkeerplaats en zijn ze behalve rolstoel toegankelijk ook aangepast. Per accommodatie aan zee staat vermeld of het toilet en douche aangepast zijn en welke speciale voorzieningen voor mindervaliden er nog meer zijn. Het is ook mogelijk een rolstoelvriendelijke villa aan zee in Nederland te boeken.


vrouw in rolstoel op het strand

Rolstoelvriendelijk vakantiehuis Nederland voor vakantie met kinderen.

Wie een vakantie met kinderen in Nederland wil boeken en op zoek is naar een aangepaste vakantiewoning, kan het beste een aangepaste bungalow op een park met zwembad en speeltuin huren. Bijvoorbeeld Center Parcs mindervaliden Nederland.


Rolstoelvriendelijke vakantiehuis bij Topparken huren

Huur je vakantiehuis rolstoelvriendelijk bijvoorbeeld bij Topparken Nederland. Zoals een aangepast vakantiehuis op de Veluwe of Achterhoek. Voor een luxe vakantie Nederland met rolstoel.


Bij EuroParcs een vakantiehuis rolstoelvriendelijk huren.

Ook EuroParcs heeft een aangenaam aanbod rolstoelgeschikte vakantiehuizen en villa’s in Nederland. Voor 4, 6 of 8 personen en ook voor grotere groepen. Voor een luxe en toch betaalbare mindervaliden vakantie Nederland.


Mindervaliden parken in Nederland en België

Er zijn in Nederland diverse bungalowparken waar ze aangepaste vakantiebungalows verhuren. Dat is ook van toepassing op België. Je kunt een mindervaliden vakantiehuis België zeker ook op een bungalowpark met zwembad huren.

Met name de RCN en de Landal parken hebben een groot en uitgebreid aanbod rolstoelvriendelijke bungalowparken door heel Nederland. Op zo een park kan je soms ook een rolstoelvriendelijk vakantiehuis Nederland met privé sauna huren.


mindervalide man met gezin buiten

Rolstoelvriendelijk vakantiehuis Nederland met jacuzzi huren?

Voor een luxe rolstoelvakantie huur je een huisje met jacuzzi welke rolstoelvriendelijk is. Waar wellness belangrijk is.


Hond mee op rolstoelvakantie Nederland.

In Nederland, kan je als hondvriendelijk vakantieland, altijd wel een rolstoelvriendelijke accommodatie huren waar honden welkom zijn. Bij een aantal aangepaste particuliere vakantiehuizen zijn er tot 4 honden welkom terwijl op de rolstoelvriendelijke bungalowparken in Nederland per bungalow 1 á 2 huisdieren toegelaten worden. Het is ook mogelijk met kerst een accommodatie op een vuurwerkvrij vakantiepark te boeken. Of je nu een lichte fysieke beperking hebt of van een Hulphond afhankelijk bent, een rolstoelvakantie met hond in Nederland is zo geboekt.


center parcs banner