Hier huur je een rolstoelvriendelijk vakantiehuis Nederland. Wie een fysieke beperking heeft en een aangepaste vakantiewoning in Nederland zoekt, vindt hier een ruime keuze. Van een rolstoelvriendelijk vakantiehuis Nederland voor 2, 4, 6, 8, 10 personen tot aangepaste groepsaccommodaties in Nederland tot wel 40 personen. Voor een rolstoelvriendelijke vakantie in Zeeland, Drenthe, Zuid-Limburg, Gelderland, Brabant of elders in Nederland. Via ons stappenplan heeft u uw favoriete vakantiehuis zo gevonden en geboekt. U kunt per huis zien welke voorzieningen voor mindervaliden er zijn.

Aanbevolen aangepaste vakantiewoningen

Ieder rolstoelvriendelijk vakantiehuis is drempelvrij en brede doorgangen.

Of u nu een elektrische rolstoel hebt of een rollator of rolstoel die u handmatig moet voortbewegen, alle vakantiehuizen op deze website hebben exra brede doorgangen en zijn drempelvrij. U kunt bij ons ook een rolstoelvriendelijk vakantiehuis in België, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Luxemburg of Italië huren. Daarnaast kunt via deze site kamer in een rolstoelvriendelijk hotel in Nederland of België boeken.

mindervalide bungalow broer en zus in de keuken

Rolstoelvriendelijke vakantie Nederland aan zee.

Wie rolstoelafhankelijk is en een vakantie aan zee in Nederland wil boeken, kan een aangepast vakantiehuis of appartement in Zeeland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Ameland of Texel huren. Over het algemeen genomen hebben deze aangepaste accommodaties een eigen parkeerplaats en zijn ze behalve rolstoel toegankelijk ook aangepast. Per accommodatie aan zee staat vermeld of het toilet en douche aangepast zijn en welke speciale voorzieningen voor mindervaliden er nog meer zijn. Het is ook mogelijk een rolstoelvriendelijke villa aan zee in Nederland te boeken.

Aangepaste vakantiewoningen aan zee

Rolstoelvriendelijk vakantiehuis Nederland voor vakantie met kinderen.

Wie een vakantie met kinderen in Nederland wil boeken en op zoek is naar een aangepaste vakantiewoning, kan het beste een aangepaste bungalow op een park met zwembad en speeltuin huren. Er zijn in Nederland diverse bungalowparken waar ze aangepaste vakantiebungalows verhuren.

Met name de RCN en de Landal parken hebben een groot en uitgebreid aanbod rolstoelvriendelijke bungalowparken door heel Nederland. Op zo een park kan je soms ook een rolstoelvriendelijk vakantiehuis Nederland met privé sauna huren.

mindervalide man met gezin buiten

Hond mee op rolstoelvakantie Nederland.

In Nederland, kan je als hondvriendelijk vakantieland, altijd wel een rolstoelvriendelijke accommodatie huren waar honden welkom zijn. Bij een aantal aangepaste particuliere vakantiehuizen zijn er tot 4 honden welkom terwijl op de rolstoelvriendelijke bungalowparken in Nederland per bungalow 1 á 2 huisdieren toegelaten worden. Het is ook mogelijk met kerst een accommodatie op een vuurwerkvrij vakantiepark te boeken. Of je nu een lichte fysieke beperking hebt of van een Hulphond afhankelijk bent, een rolstoelvakantie met hond in Nederland is zo geboekt.