Bosbungalow het Edelhert – 6 personen – Veluwe

280,00

Aangepaste bungalow Veluwe te huur.  Deze mindervalide bungalow staat midden in de natuur van de Veluwe, is geheel gelijkvloers en geschikt voor 4-6 personen. Deze bungalow heeft aanpassingen voor rolstoelgebruikers en is van alle gemakken voorzien. Ideaal voor rolstoelgebruikers, senioren die slecht ter been zijn en mindervaliden. Met hoog/laag bed en andere voorzieningen mindervaliden.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Aangepaste bungalow Veluwe 4 tot en met 6 personen.

Aangepaste bungalow op de Veluwe. Midden in de natuur van de Veluwe, geheel gelijkvloers en geschikt voor 4- 6 personen. Deze mindervalide bungalow ligt op een bungalowpark. Aan de rand van de bossen. Er zijn aanpassingen voor rolstoelgebruikers en de accommodatie is van alle gemakken voorzien. Deze aangepaste bungalow beschikt over drie slaapkamers. In twee daarvan staan twee eenpersoons boxspring bedden van 0,90 bij 2 meter. De andere slaapkamer is aangepast en heeft een elektrisch hoog/laag bed en een eenpersoons boxspring bed. Ieder bed heeft een éénpersoons dekbed.  Dat maakt deze aangepaste bungalow op de Veluwe ook geschikt voor een aangepaste vakantie.

Ook de badkamer is aangepast voor mindervaliden.
De luxe vakantiebungalow heeft een ruime doucheruimte met een douche klapstoel met wandbeugels en toilet met wandbeugels.  Veilig douchen is hierdoor mogelijk. Deze bungalow is vanwege de mindervalide aanpassingen ook uitermate geschikt voor senioren.

Goedkope vakantie mindervaliden.

Deze aangepaste mindervalide bungalow is relatief goedkoop. Ook indien u een weekendje weg wilt op de Veluwe is deze bungalow te huur. Voor een last minute vakantie op de Veluwe raden wij u aan minstens 2 weken voor vertrek de bungalow te boeken. Er is veel vraag naar aangepaste bungalows op de Veluwe en de beschikbaarheid is beperkt.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij onze partner: RCN

Extra informatie

Land

Regio

Aantal personen

, , , ,

Aantal huisdieren

Voorzieningen

Aanpassingen

, , , , , , , ,

Vakantiepark