Aangepaste vakantiewoning Drijber DG005 – 6 personen – Drenthe

287,00

Aangepaste vakantiewoning 6 personen Drenthe, Nederland. Deze aangepaste vakantiewoning is gelegen in een oude vakantieboerderij en ideaal voor een rolstoelvakantie. Met hoog laag bed en aangepaste douche en toilet. Voor rustzoekers en natuurliefhebbers.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Aangepaste vakantiewoning 6 personen Drenthe, Nederland.
Op zoek naar een aangepaste vakantiewoning in Nederland voor 4 tot 6 personen? Dan is deze mindervalide vakantiewoning in Drenthe zeker iets voor u! Deze aangepaste vakantiewoning is gelegen in een vakantieboerderij is geschikt voor gezelschappen tot en met 6 personen Het appartement is geheel gelijkvloers, rolstoelvriendelijk en goed aangepast voor mindervaliden. De woning is gelegen op het kleinschalige vakantiepark de Stal, nabij natuurgebied de Drentse Hooglanden.

Aangepaste vakantiewoning Drijber DG005 - 6 personen - Drenthe - hoog laag bed met papegaai

Wat zijn de aanpassingen voor mindervaliden?
Één slaapkamer beschikt over een éénpersoonsbed en hooglaagbed. De badkamer en toilet zijn ook aangepast voorzien voor personen met een fysieke beperking. Deze aangepaste vakantiewoning in Drenthe beschikt over een ruim terras voorzien van tuinmeubilair. Alles is rolstoelvriendelijk.

Aangepaste vakantiewoning drijber-dg005 - aangepaste badkamer

Bent u op zoek naar een mindervalide vakantiewoning in Nederland en houdt u van rust en natuur? dan is deze vakantiewoning zeker iets voor u. Indien u een aangepast vakantiehuis elders in Nederland zoekt, verwijzen wij u graag door naar ons overzicht rolstoelvriendelijke vakantiehuisjes Nederland.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij onze partner Heerlijke Huisjes

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal personen

, , , , ,

Aantal huisdieren

Aanpassingen

, , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , ,