Een rolstoelvakantie Nederland boek je via deze site mindervalide bungalows.nl

Beste mogelijkheden voor een vakantie met rolstoel Nederland. De hond is veelal welkom! De meeste mensen die een rolstoelvakantie Nederland willen boeken, kiezen voor een mindervalide bungalow of een aangepast vakantiehuis Nederland.

roompot aangepaste vakantiehuizen banner

/land/mindervalide-bungalow-nederland/” target=”_blank” position=”center”]Bekijk hier al onze mindervalide bungalows in Nederland[/button-green]

Man in rolstoel op het strand met gezin

Je rolstoelvakantie Nederland begint hier.

Wie rolstoel gebonden is en een vakantie in Nederland wil vieren, boekt een rolstoelvriendelijk vakantiehuis, vakantiepark of mindervaliden hotel.  Je kunt ook een rolstoelvriendelijke bungalow of villa in Nederland huren of een mindervalide groepsaccommodatie als je met een groep bent.


Luxe rolstoelvakantie Nederland Topparken.

Indien je een luxe bungalow in Nederland wilt huren welke rolstoeltoegankelijk is, moet je bij Topparken zijn. Ook voor een aangepaste bungalow Nederland met privé sauna of hottub. Je kunt een rolstoelvakantie Nederland op met name de Veluwe bij Topparken boeken.


man in rolstoel op vakantie met vrouw

Mooiste vakantiehuizen voor rolstoelvakantie Nederland

Bij ons vind je gegarandeerd de mooiste mindervalide bungalows en aangepaste vakantiehuizen van Nederland. Ook voor een rolstoelvakantie aan zee. Je kunt via deze site een aangepast vakantiehuisje Nederland voor 2, 4, 6 of 8 personen huren maar we hebben ook een groot aanbod mindervalide vakantiewoningen en groepsaccommodaties te huur in Drenthe, Limburg, Gelderland, Overijssel en elders in Nederland.


Rolstoelvakantie Nederland Center Parcs

Ook bij Center Parcs kan je een rolstoelvakantie Nederland boeken. Ook met kinderen en de hond.


mindervalide man met kleinkinderen en hond

Rolstoelvakantie Landal Nederland

Ook Landal heeft een groot aanbod rolstoel vriendelijke bungalowparken in Nederland. Luxe parken met uitstekende voorzieningen. Ook een aanrader voor een vakantie op een bungalowpark met rolstoel in Nederland.


landal mindervalide huisjes banner

Roompot Nederland voor rolstoelvakantie

Indien je een rolstoelvakantie Nederland wilt boeken in een goed aangepaste vakantiewoning, moet je bij Roompot zijn. Via Roompot Care kan je extra hulpmiddelen huren. Mogelijkheden voor een luxe of goedkope rolstoelvakantie Nederland.


Al onze aangepaste vakantiehuizen zijn rolstoelvriendelijk.

Als je afhankelijk bent van een rolstoel en optimaal van een vakantie wil genieten, is de eerste voorwaarde dat het aangepaste vakantiehuis écht rolstoelvriendelijk is en helemaal drempelvrij. Een mindervalide vakantie moet gewoon helemaal kloppen! Daarnaast is het noodzakelijk voor die personen die mindervalide zijn, dat het vakantieverblijf goed aangepast is en de aanpassingen en hulpmiddelen goed aansluiten bij de fysieke beperking of handicap.


mindervalide huisje met hond

Aangepaste vakantiehuizen en mindervalide bungalows

Je kunt bij ons daarom ook aangepaste vakantiehuizen en mindervalide bungalows boeken met een hoog/laag bed, aangepast toilet met beugels en handgrepen, een inloopdouche met douchestoeltje en andere aanpassingen.  Voor een rolstoelvakantie Nederland is “rolstoelvriendelijk”  lang niet altijd voldoende. Daarom kan je bij ons een rolstoelvriendelijke vakantiewoning, villa of appartement in Nederland huren me de juiste aanpassingen en hulpmiddelen. Je gaat tenslotte niet iedere dag op vakantie.


Rolstoelvakantie Nederland op aangepast vakantiepark boeken.

Er zijn in Nederland aardig wat vakantieparken die speciale huisjes en bungalows hebben gereserveerd voor personen met een fysieke beperking of handicap. Zo hebben de vakantiepark ketens Landal GreenParks en Roompot een aantal rolstoelvriendelijke vakantieparken in Nederland met een uniek aanbod aangepaste vakantiehuisje en mindervalide bungalows.


Beste faciliteiten voor rolstoelvakantie Nederland

Deze aangepaste vakantiehuizen en bungalows van Landal zijn niet alleen geschikt voor rolstoelgebruikers, ze zijn ook goed aangepast. Denk aan in hoogte verstelbare bedden en aangepaste slaapkamers, toiletten en badkamers.  Daarnaast zijn de paden naar bijvoorbeeld restaurant en zwembad verhard en alle belangrijke faciliteiten voor rolstoelgebruikers goed bereikbaar. Het is zelfs mogelijk een rolstoelvakantie Nederland bij Landal GreenParks met extra zorg te boeken. Met name de Landal vakantieparken Hoog Vaals in Zuid-Limburg en Orveltemark in Drenthe zijn geschikt voor een vakantie met rolstoel. Op deze parken worden mindervalide bungalows verhuurd die goed aangepast zijn voor mensen met een rolstoel en fysieke beperking.


ontspannen op vakantie met de hond

Als de hond ook mee op vakantie gaat.

Als je een vakantie met rolstoel in Nederland wilt boeken met hond, is het meestal mogelijk een rolstoelvriendelijke vakantiewoning Nederland te huren waar 1, 2 of 3 honden welkom zijn. Je kunt de mindervalide vakantiewoningen met hond eenvoudig selecteren en per aangepaste accommodatie zien hoeveel honden er toegestaan zijn. Met name als je afhankelijk van een hulphond en een fysieke en visuele beperking hebt, is het belangrijk een geschikte accommodatie te vinden. Bij Landal GreenParks hebben ze mindervalide vakantiehuisjes te huur die geschikt zijn voor mensen met een visuele beperking en waar honden welkom zijn.

products columns=”3″ limit=”3″ ids=”10001, 8646, 7109″]

Maar ook in veel particuliere vakantiehuizen en aangepaste bungalows zijn 1 of 2 huisdieren welkom. Zo kan jij genieten van een rolstoelvakantie Nederland met je trouwe viervoeter. Je kunt bij ons ook een aangepaste vakantiewoning met hond aan zee huren. Voor een heerlijke strandvakantie met hond.


center parcs banner