Rolstoelvakantie met hond

Een rolstoelvakantie met hond, hier vind je de leukste vakantiehuisjes!
Ben je rolstoelgebonden, heb je een hond en wil je op vakantie of een weekendje weg? Via de website mindervalide bungalows kan je een rolstoelvriendelijk vakantiehuisje huren waar de hond ook welkom is.

Of je nu met vrienden, familie of partner op stap wilt gaan of alleen met je hond een huisje wilt boeken. De mogelijkheden zijn groot. Zelfs als je een mindervalide vakantiehuisje met omheinde tuin zoekt. Je kunt een rolstoelvakantie met hond in Nederland, België, Frankrijk of Duitsland boeken. Maar ook elders in Europa vind je huisdiervriendelijke vakantiehuisjes die geschikt zijn voor een vakantie met rolstoel.

Rolstoelvakantie met hond bij Landal boeken.

Van de Landal GreenParks is het bekend dat deze parken op de mooiste plekjes in de natuur liggen en dat ze er leuke hondenbungalows verhuren. Je kunt bij Landal ook een aangepast, huisje met hond, huren. Maar wist je dat Landal ook een uniek aanbod rolstoelvriendelijke bungalows heeft? Ze zijn ideaal voor een mindervalide vakantie.

Je kunt een aangepaste vakantiebungalow op één van de vele Landal parken boeken waar huisdieren ook welkom zijn. Leuke Landal rolstoelvriendelijke vakantieparken in Nederland zijn onder andere Landal Coldenhove, Heideheuvel, Vennenbos. Er zijn echter op bijna alle landal parken honden toegestaan en aangepaste bungalows te huur.

Weekendje weg met de hond.

Je kunt natuurlijk ook een weekendje weg met de hond gaan. De meeste particuliere huisjes en parken hebben ook mogelijkheden voor een weekend met hond en rolstoel. Als je een autovakantie met hond op een rolstoelvriendelijk park wilt boeken, is het wel zinvol om eerst bij de receptie van het park te informeren of je auto direct naast je vakantiehuis geparkeerd mag worden. Er zijn bungalowparken waar je de auto op een centraal parkeerterrein moet parkeren en de afstand tot de gehuurde bungalow soms meer dan 500 meter is. Bij een vakantie met rolstoel en hond is dat meestal ongewenst.

Nog een paar tips voor een leuke rolstoelvakantie met hond

Een vakantiehuisje met omheinde tuin biedt de meeste mogelijkheden voor een vakantie met hond. De tuin en terras moeten dan echter wel goed met de rolstoel toegankelijk zijn. Vraag dat even na.

De meeste vakantieparken die rolstoelvriendelijke bungalows met hond verhuren, zijn verder ook wel rolstoelvriendelijk. De toegang tot het zwembad kan echter wel eens een probleem zijn. Vraag dus altijd even na of het zwembad en restaurant van een park ook geschikt zijn voor rolstoelgebruikers.

rolstoel vakantie met hond

Hier vind je tips over een rolstoelvakantie in het algemeen
Hier vind je tips over een vakantie met hond in het algemeen. Met de tips en suggesties in deze blog kan je zeker een leuke rolstoelvakantie met hond boeken.