Rolstoelvakantie met hond

Op vakantie met hond in rolstoel.

Een rolstoelvakantie met hond, hier vind je de leukste vakantiehuisjes en honden bungalows! Honden in deze aangepaste huisjes en mindervaliden bungalows toegestaan. Voor een mindervaliden vakantie met hond. Zowel particulier als op vakantieparken met rolstoel. Voor een luxe of goedkope vakantie met rolstoel en hond aan zee of in de bossen. Zowel in Nederland, België als elders in Europa.

roompot aangepaste vakantiehuizen banner


Mindervaliden bungalows met omheinde tuin

Het is mogelijk een mindervaliden accommodatie met omheinde tuin te huren. Ideaal als je een rolstoel vakantie met hond wilt boeken.


gezin met hond in bungalow

Vakantie met rolstoel

Ben je rolstoel gebonden, heb je een hond en wil je op vakantie of een weekendje weg? Via de website mindervalide bungalows kan je een rolstoelvriendelijk vakantiehuisje huren waar de hond ook welkom is. Alle accommodaties zijn rolstoel vriendelijk en veelal aangepast voor personen met een fysieke beperking of mindervaliden. Honden in deze aangepaste huisjes en mindervaliden bungalows toegestaan.


Veel mogelijkheden rolstoelvakantie

Of je nu met vrienden, familie of partner op stap wilt gaan of alleen met je hond een huisje wilt boeken. De mogelijkheden zijn groot. Zelfs als je een mindervalide vakantiehuisje met omheinde tuin zoekt. Je kunt een rolstoelvakantie met hond in Nederland, België, Frankrijk of Duitsland boeken. Maar ook elders in Europa vind je huisdiervriendelijke vakantiehuisjes die geschikt zijn voor een vakantie met rolstoel.


Man in rolstoel op het strand met gezin

Rolstoelvakantie met hond aan zee.

Vakantie aan zee met de hond? Een rolstoelvakantie met hond aan zee is zeker mogelijk. Ook in een aangepast huisje met 2 honden.


Rolstoelvakantie met hond bij Landal boeken.

Van de Landal GreenParks is het bekend dat deze parken op de mooiste plekjes in de natuur liggen en dat ze er leuke hondenbungalows verhuren. Je kunt bij Landal ook een aangepast, huisje met hond, huren. Maar wist je dat Landal ook een uniek aanbod rolstoelvriendelijke bungalows heeft? Ze zijn ideaal voor een mindervalide vakantie.


Je kunt een aangepaste vakantiebungalow op één van de vele Landal parken boeken waar huisdieren ook welkom zijn. Leuke Landal rolstoelvriendelijke vakantieparken in Nederland zijn onder andere Landal Coldenhove, Heideheuvel, Vennenbos. Er zijn echter op bijna alle Landal parken honden toegestaan en aangepaste bungalows te huur. De Landal parken zijn ideaal voor een mindervaliden familie vakantie met hond.

landal mindervalide huisjes banner


mindervalide huisje met hond

Vakantie met hond en rolstoel bij Roompot

Ook Roompot heeft een groot aanbod mindervaliden bungalows met hond.


Vakantie met hond en rolstoel EuroParcs.

Voor een luxe rolstoel vakantie met 1 of 2 honden.


Topparken.

Boek een wellness huisje of MIVA bungalow met hond bij Topparken. Ook met bubbelbad, sauna en rolstoel.


ontspannen op vakantie met de hond

Weekendje weg met de hond.

Je kunt natuurlijk ook een weekendje weg met de hond gaan. De meeste particuliere huisjes en parken hebben ook mogelijkheden voor een weekend met hond en rolstoel. Als je een autovakantie met hond op een rolstoelvriendelijk park wilt boeken, is het wel zinvol om eerst bij de receptie van het park te informeren of je auto direct naast je vakantiehuis geparkeerd mag worden. Er zijn bungalowparken waar je de auto op een centraal parkeerterrein moet parkeren en de afstand tot de gehuurde bungalow soms meer dan 500 meter is. Bij een vakantie met rolstoel en hond is dat meestal ongewenst.


Nog een paar tips voor een leuke rolstoelvakantie met hond

Een vakantiehuisje met omheinde tuin biedt de meeste mogelijkheden voor een vakantie met hond. De tuin en terras moeten dan echter wel goed met de rolstoel toegankelijk zijn. Vraag dat even na. De meeste vakantieparken die rolstoelvriendelijke bungalows met hond verhuren, zijn verder ook wel rolstoelvriendelijk. De toegang tot het zwembad kan echter wel eens een probleem zijn. Vraag dus altijd even na of het zwembad en restaurant van een park ook geschikt zijn voor rolstoelgebruikers.

rolstoel vakantie met hond

Hier vind je tips over een rolstoelvakantie in het algemeen en hier vind je tips over een vakantie met hond in het algemeen. Met de tips en suggesties in deze blog kan je zeker een leuke rolstoelvakantie met hond boeken.


center parcs banner