Een mindervalide vakantiewoning met hooglaag bed, boekt u via mindervalide-bungalows.nl

Een mindervalide vakantiewoning met hooglaag bed in Nederland of België huren? Indien u op zoek bent naar een mindervalide bungalow of aangepaste vakantiewoning met hooglaag bed, heeft u nu de juiste website gevonden. Wij hebben voor u mindervalide bungalows en aangepaste vakantiehuizen voor u geselecteerd die over een hooglaag bed beschikken.  Voor een aangepaste vakantie op maat.  

roompot aangepaste vakantiehuizen banner

Mindervalide vakantiewoningen met hooglaag bed

Mindervalide bungalows met aanpassingen

Ook hebben wij voor u een overzicht gemaakt van mindervalide bungalows en vakantiehuizen met aangepaste slaapkamer, badkamer en aangepast en verhoogd toilet.  Sommige accommodaties hebben ook nog een tillift.  U kunt per mindervalide vakantiewoning met hooglaag bed zien welke aanpassingen er nog meer zijn, voor hoeveel personen de accommodatie geschikt is en wat er in de omgeving te doen is.

Mindervalide vakantiewoning met hooglaag bed aan zee.

Vindt u het fijn om aan zee te vertoeven?? Ook aan zee hebben we een uniek aanbod aangepaste vakantiewoningen met een bed dat verstelbaar in hoogte is. Sommige bedden zijn elektrisch in hoogte verstelbaar en rond de bedden is altijd voldoende ruimte om te draaien met een rolstoel. Boek een mindervalide vakantiewoning aan zee in Frankrijk, Spanje, Italië, Nederland of België.

hoog laag bed vakantiehuis aan zee

landal mindervalide huisjes banner

Mindervalide vakantiewoning huren waar honden welkom zijn.

De hond mag natuurlijk ook mee op vakantie en zeker als het een hulphond is. In een aantal mindervalide vakantiewoningen, bungalows en villa’s zijn honden welkom.  Er zijn ook aangepaste vakantiewoningen in Nederland en België met hooglaag bed, aangepaste badkamer, douche en toilet te huur waarbij een aantal is voorzien van goed omheinde tuin. Voor een rolstoelvakantie met hond.

mindervalide vakantiehuis met gezin

Mindervalide vakantiewoning met hooglaagbed op vakantiepark huren.

Een aantal rolstoelvriendelijke vakantieparken in België, Frankrijk, Duitsland en Nederland hebben aangepaste bungalows, vakantiehuizen en appartementen te huur met hoog/laag bed. U kunt per accommodatie zien of deze op een vakantiepark ligt of particulier eigendom is.  Op uw verzoek kunnen wij u helpen de meest ideale mindervalide vakantiewoning met de beste aanpassingen te vinden.

center parcs banner