Aangepast vakantiehuis voor vakantie 2022

Je aangepast vakantiehuis voor vakantie 2022 nu huren.

Wie mindervalide is en in 2022 in een aangepaste vakantiewoning wil verblijven, wordt aangeraden dit aangepaste vakantiehuis nu al te boeken. Er is namelijk meer vraag naar aangepaste vakantiehuizen dan aanbod.

Aangepaste vakantiehuizen bij Roompot

Roompot vakantieparken heeft en groot en uniek aanbod mindervaliden vakantieparken in Nederland en daarbuiten. Op één van deze parken kan je een aangepaste vakantiewoning of mindervalide bungalow boeken. Reserveer een aangepast vakantieverblijf bij Roompot nu voor je rolstoelvakantie 2022. Het is mogelijk een aangepast vakantiehuis bij Roompot met hoog/laag bed en sauna te boeken. Boek hier je aangepast vakantiehuis met sauna. Op de rolstoelvriendelijke vakantieparken van Roompot zijn doorgaans ook het restaurant en algemene ruimtes goed met de rolstoel toegankelijk.

Aanbevolen mindervalide bungalows

Welke voorzieningen en hulpmiddelen moet je aangepaste vakantiewoning hebben?

Bij de keuze van een aangepast vakantiehuis of mindervaliden bungalow in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk is het belangrijk de accommodatie met de juiste aangepaste voorzieningen te huren. Nagenoeg iedere mindervaliden vakantiewoning heeft wel een aangepaste badkamer, toilet en slaapkamer maar niet ieder mindervalide accommodatie heeft een in hoogte verstelbaar bed met papegaai. Dat is nu precies de reden waarom wij adviseren je mindervaliden vakantie 2022 nu al te boeken. Hoe vroeger je de rolstoel vakantie voor 2022 boekt, hoe meer keuze je hebt wat betreft het aanbod aangepaste vakantieverblijven.

mindervalide man met kleinkinderen en hond

Aangepast, particulier vakantiehuis huren.

Wie geen behoefte heeft aan een mindervaliden vakantie op een vakantiepark, kan ook kiezen uit een verblijf in een mindervaliden hotel of aangepaste vakantiewoning particulier. Ook in de le laatste categorie, is de vraag veel groter dan het aanbod. Indien je voor je zomer vakantie 2022 overweegt een particuliere aangepaste vakantiewoning te huren, is het zaak deze voor maart 2022 te huren. Anders is de kans groot dat er geen geschikt aanbod particuliere huisjes meer te huur is.

Weekendje weg en aangepast vakantiehuisje Nederland huren

Waar je normaal gesproken nog tot 1 dag voor vertrek een vakantiehuisje Nederland kunt huren voor een weekendje weg Nederland is dat bij aangepaste vakantiehuisjes heel anders. Indien je een mindervaliden huisje in Nederland wilt huren voor een weekend weg, raden wij aan dat niet last minute te doen. Veel mindervaliden huisjes zijn ook voor de weekenden al lang van tevoren volgeboekt. Vandaar dat wij adviseren om ook voor een weekendje weg, midweek of andere korte rolstoelvakantie, op tijd te boeken. Dat geldt ook voor een weekendje weg in een rolstoelvriendelijk hotel Nederland

Mindervaliden vakantie 2022 met hond

In veel aangepaste huisjes en bungalows zijn honden toegestaan. Er geldt echter meestal een beperking van 1 á 2 honden per aangepast vakantieverblijf. Indien er in een bepaald vakantiehuis geen honden worden toegelaten, wordt er meestal wel een uitzondering gemaakt voor de Hulphond. Voor het functioneren van een gehandicapte is een Hulphond vaak noodzakelijk.

Als groep een aangepast vakantiehuis huren in 2022.

Wil je een rolstoelvakantie 2022 organiseren met een grote groep? Boek dan zo snel mogelijk een aangepaste of mindervaliden groepsaccommodatie. Dit is zeker van toepassing als je een mindervaliden groepsverblijf met hoog/laag bedden in Nederland, België of Duitsland zoekt. Een bijkomend voordeel van het vroegtijdig organiseren van een rolstoelvakantie met een grote groep is dat je op tijd eventuele zorg, begeleiding en hulmiddelen kunt regelen. Allemaal redenen om je rolstoelvakantie grote groep 2022 nu al te organiseren.