Landal De Cauberg Extra toegankelijk appartement 4BL1 – 4 personen – Limburg – Nederland

239,00

Mindervaliden appartement 4 personen Limburg, Landal De Cauberg.
Dit 4 persoons appartement op Landal Kasteeldomein De Cauberg is aangepast voor mindervaliden. Met aangepaste douche, verhoogd toilet en één slaapkamer met hoog-laag bed. Rolstoelvriendelijk. Dit aangepaste appartement in Limburg heet een privé sauna en 2 slaapkamers. Opgemaakte bedden bij aankomst. Er zijn 2 huisdieren welkom. Leuk voor een mindervaliden vakantie Limburg met 2, 3 of 4 personen.
Landal De Cauberg | 4-pers. extra toegankelijk appartement | type 4BL1 | Valkenburg aan de Geul.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Mindervaliden appartement 4 personen Limburg, Landal De Cauberg.
Dit 4 persoons appartement op Landal Kasteeldomein De Cauberg is aangepast voor mindervaliden. Met aangepaste douche, verhoogd toilet en één slaapkamer met hoog-laag bed. Rolstoelvriendelijk. Dit aangepaste appartement in Limburg heet een privé sauna en 2 slaapkamers.
Opgemaakte bedden bij aankomst. Er zijn 2 huisdieren welkom. Leuk voor een mindervaliden vakantie Limburg met 2, 3 of 4 personen.

Landal De Cauberg Extra toegankelijk appartement 4BL1 - 4 personen - Limburg - Nederland - aangepast toilet

U verblijft in een extra toegankelijk appartement op Landal Kasteeldomein De Cauberg. Oppervlakte ca. 80 m². Parkeerplaats bij de woning, verhard toegangspad naar de woning, deuren: minimaal 85 cm vrije doorgang, drempels maximaal 2 cm, voor entree oprijplank beschikbaar en draaicirkel in woon-, slaap- en badkamer minimaal 150 cm. Woonkamer met zit- en eethoek, eettafel min. 70 cm. hoogte en onderrijdbaar met rolstoel, flatscreen-tv, DVD speler, radio-/cd-speler en gashaard. Open keuken met combimagnetron, koffiezetapparaat, Nespresso machine en afwasmachine. Twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden (boxspring), waarvan één slaapkamer met één hoog-laagbed. Bedden voorzien van dekbedden. Opgemaakte bedden bij aankomst.

Landal De Cauberg Extra toegankelijk appartement 4BL1 - 4 personen - Limburg - Nederland - sauna

Badkamer voorzien van antislipmateriaal, douche zonder drempel/vlakke vloer, douchestoel, extra wandbeugel in douche en wastafel minimaal 78 cm hoogte en onderrijdbaar en voorzien van hengelmengkraan. Verstelbare of lange spiegel bij wastafel, thermostaatkraan in badkamer, verhoogd toilet en voorzien van beugels en saunacombinatie met snelbruiner.

Terras of balkon met deels verstelbaar tuinmeubilair, kinderstoel en kind veilige stopcontacten, wasmachine en -droger (in een centrale ruimte), parasol, berging en CV. In het appartementencomplex is een lift aanwezig.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Landal

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal personen

, , ,

Aantal huisdieren

, ,

Aantal slaapkamers

,

Aantal badkamers

Aanpassingen

, , , ,

Voorzieningen

, , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , ,