Villa Kaagervaaring – 8 personen – Zuid-Holland

1.164,00

Luxe villa voor mindervaliden, 8 personen, 3 slaapkamers.  Villa aan de Kagerplassen in Zuid-Holland met aanlegsteiger. Aangepast toilet, badkamer en slaapkamer op de begane grond. Ideaal voor een rolstoelvakantie Nederland. Eén huisdier welkom.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: CHNL-9849 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Luxe villa voor mindervaliden aan de Kagerplassen.

Luxe villa voor mindervaliden. Deze 8 persoons mindervalide vakantievilla met 3 ruimte slaapkamers ligt direct aan de Kagerplassen en heeft een eigen aanlegsteiger. Ideaal voor een vakantie met boot.

Villa Kaagervaaring aangepaste keuken

Aangepast en verhoogd toilet, rolstoelvriendelijke douche met douchezitje en aangepaste slaapkamer op de begane grond. parterre voor 8 personen en huisdier. Er zijn geen drempels. Daarom is deze villa in het bijzonder geschikt voor een mindervalide vakantie in Zuid-Holland. Gratis gebruikt van wifi. Groot terras en fantastisch uitzicht over de plassen. Kinderbed, kinderstoel en kinderbad aanwezig.

Villa Kaagervaaring aangepaste badkamer

Deze mindervalide villa 8 personen voor lang weekend huren.

U kunt deze mindervalide villa huren voor een weekend, lang weekend, midweek of langere periode. Eventueel ook voor een last minute vakantie met rolstoel.  Lees vooral de reviews. Die zijn bijzonder positief. Indien u een luxe 8 persoons vakantievilla in Nederland die is aangepast voor mindervaliden met een bijzondere ligging aan het water, is dit uw gedroomde accommodatie. U kunt deze mindervalide villa in Zuid-Holland voor 8 personen ook huren indien u bijvoorbeeld met 5, 6 of 7 personen bent.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Booking.com

Extra informatie

Land

Regio

Aantal personen

, , ,

Aantal huisdieren

Aanpassingen

, , , , , ,