Roompot

Mindervalide bungalows Roompot.
Boek een mindervalide bungalow op een bungalowpark van Roompot. Of aangepast vakantiehuisje.
De vakantiepark keten Roompot, besteedt veel aandacht aan bungalows die ingericht zijn voor mindervaliden en / of senioren. Ook voor een senioren vakantie met hond. Deze aangepaste bungalows in Nederland en de Benelux hebben vaak een aangepaste slaapkamer, badkamer en verhoogd toilet. Ideaal voor mindervaliden, senioren met een fysieke beperking en voor een ieder die minder goed ter been is en afhankelijk van bepaalde hulpmiddelen.

Lees verder...

Elektrische bedden hoog/laag.
Een aantal mindervalide bungalows van Roompot heeft een elektrisch verstelbaar hoog laag bed, soms met papegaai. Dat biedt mogelijkheden om als mindervalide toch te kunnen genieten van een leuke vakantie. Het is ook mogelijk een aangepaste vakantie of rolstoelvakantie te boeken bij Landal GreenParks.
Ook daar vind je aangepaste vakantiebungalows en bungalowpark die goed rolstoel toegankelijk zijn.

Rolstoelvriendelijke parken Roompot Nederland.
Je kunt een mindervalide Roompot bungalow of aangepast vakantiehuisje huren op een park in bijvoorbeeld Texel, Zeeland of Limburg. Ook voor een goedkope rolstoel vakantie in Nederland. Roompot maar ook Center Parcs heeft regelmatig aanbiedingen en last minutes. een prima en goedkope manier om een rolstoelvakantie Nederland te boeken. PS, kijk ook eens naar de mogelijkheden een mindervalide bungalow op een RCN vakantiepark te huren.

Bekijk hier alle beschikbare bungalows Roompot.

Resultaat 1–16 van de 44 resultaten wordt getoond