Gehandicapten vakanties

Gehandicapten vakantie? Gehandicapten vakanties, accommodaties en praktische tips. Wie een fysieke beperking heeft en gehandicapt is, heeft veel behoefte aan goed verzorgde vakanties. Gehandicapten vakanties waarbij je even niet stil hoeft te staan bij je beperkingen maar uit gaat van je mogelijkheden. Je kunt hier een aangepast vakantiehuis Nederland, België huren voor 2 tot wel 40 personen. ook is het mogelijk een particulier vakantiehuis te huren welke rolstoelvriendelijk is

roompot aangepaste vakantiehuizen banner

Gehandicapten vakantiehuisjes

Via deze site kan je een aangepaste vakantie Nederland, België, Duitsland of elders in Europa boeken. Je vindt bij ons het grootste aanbod aangepaste vakantiewoningen, mindervalide bungalows en rolstoelvriendelijke accommodaties. Vind hier een aangepaste bungalow of ander type minder validen accommodatie.


Gehandicapten vakantie in Nederland

Vind hier een mindervalide accommodatie Nederland. Wie zijn vakantie in Nederland wil vieren en rolstoel gebonden is, heeft hier zo een rolstoelvriendelijk vakantieverblijf gevonden. Nederland is koploper in mindervaliden vakanties. Je vindt naast vele aangepaste vakantiehuisjes en villa’s in Nederland ook vele aangepaste bungalowparken en mogelijkheden een zorgvakantie in Nederland te boeken. Je vindt hier mindervalide accommodaties in Nederland. Er zijn ook mindervalide hotels in Nederland en talloze organisaties die vakanties voor gehandicapten organiseren. Ideaal als je in eigen land op vakantie wilt en zorgeloos wilt genieten. Je kunt je accommodatie voor een gehandicapten vakantie Nederland online boeken.


Weekendje weg met rolstoel

Voor een weekendje weg, midweek bij Landal of langere rolstoelvakantie. Met een unieke aanbod mindervalide accommodaties met elektrische bedden die in hoogte verstelbaar zijn, de zogenaamde elektrische hoog/laag bedden. Bijna iedereen kan zo van een heerlijke en zorgeloze vakantie genieten. En een weekendje weg met rolstoel kan het hele jaar door. Bekijk nu welke mindervalide accommodaties er beschikbaar zijn. Een weekendje weg kan net zo leuk zijn als een lange aangepaste vakantie. Een gehandicapten vakantie aan zee bijvoorbeeld.


gehandicapten vakanties kind in strandrolstoel aan zee

Gehandicapten vakanties aan zee

Wie een niet al te zware fysieke beperking heeft, kan genieten van een rolstoelvakantie aan zee. In een mindervalide bungalowpark van Landal Green Parks aan zee bijvoorbeeld. Mindervalide vakanties aan zee zijn ideaal voor diegenen die van een relaxvakantie willen genieten en zelf nog in staat zijn zich met de rolstoel voort te bewegen.

landal mindervalide huisjes banner

Veel boulevards zijn goed rolstoel toegankelijk en naast aangepaste vakantiehuisjes en appartementen aan zee zijn er ook rolstoelvriendelijke hotels aan de kust te vinden. Via deze site kan je een mindervalide accommodatie aan zee boeken. Ook een mindervalide accommodatie met hoog-laag bed.


Gehandicapten vakanties voor groepen

Ook als groep kan je een aangepaste vakantie boeken. Huur bijvoorbeeld een aangepaste groepsaccommodatie aan zee of een mindervalide vakantieboerderij in de Achterhoek, Twente of de Ardennen. Mindervalide vakanties voor groepen zijn vaak maatwerk. Het kan dan ook zijn dat er in een mindervalide groepsaccommodatie bijvoorbeeld in hoogte verstelbare hoog-laag bedden bij moeten worden geplaatst of er en verpleegster moet worden ingehuurd bij een zorginstantie. Op deze website vind u vele tips over zorgvakanties in Nederland en in het bijzonder over de mogelijkheden een grote groepsaccommodatie voor mindervaliden te huren.

groepsaccommodaties voor mindervaliden banner


Gehandicapten vakantie België

Je kunt via deze site een aangepaste vakantie België boeken. Huur bijvoorbeeld een aangepast vakantiehuisje voor 2 of 4 personen in Vlaanderen of een mindervalide vakantiehuisje in de bossen van de Ardennen. Een huisje in de natuur geeft rust.


center parcs banner