Vakantiehuis Westerbork DG152 – 4 personen – Drenthe

334,00

Aangepast vakantiehuis 4 personen Drenthe. Deze rolstoelvriendelijke vakantiewoning is volledig aangepast voor mindervaliden. Met hoog/laag bed en ligging op vakantiepark Het Timmerholt. Rolstoelvriendelijke en kindvriendelijk vakantiepark. Ideaal voor rolstoelvakantie in Drenthe. Ook leuk voor kinderen. Een echte aanrader.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Aangepast vakantiehuis 4 personen Drenthe.

Aangepast vakantiehuis voor 4 personen Drenthe. Vakantiehuis Westerbork DG152 is een volledig aangepast 4 persoons vakantiehuis op vakantiepark Het Timmerholt in Drenthe. Deze aangepaste vakantiewoning is ook geschikt voor gehandicapten. Gratis internet in de woning.

De begane grond is geheel aangepast voor mindervaliden. Geheel rolstoel toegankelijk. Er zijn onder andere hoog/laagbedden/ aangepaste douche met douchestoel en brede deuren). Op gezinsvriendelijk vakantiepark Het Timmerholt is voor ieder wat wils! Voor een vakantie met het hele gezin. Maar ook een prima vakantiepark voor alleenstaanden of 50 plussers. In de lente, herfst en zomermaanden is het fijn om in de omgeving te fietsen of in het kunstmatig aangelegde meer te roeien, zwemmen of te vissen.

Rolstoelvriendelijk en kindvriendelijk vakantiepark.

Het park is geheel kindvriendelijk. Er is een speeltuin met een groot speelkasteel. Langs het meer zijn zandstrandjes aangelegd, U kunt hier zwemmen, voetballen, vissen, volleyballen, basketballen, kanovaren, waterfietsen of skelteren. Op het park vindt u een tennisbaan, een midgetgolfbaan en een jeu-de-boules-baan. Alles voor een leuke vakantie met kinderen.

Weekendje weg in dit aangepaste vakantiehuis in Drenthe.

U kunt dit 4 persoons, aangepaste vakaniehuis in Drenthe huren voor een week, 2 of 3 weken. Indien u een weekendje Drenthe wilt boeken, is dit ook een ideale vakantiewoning. Deze rolstoelvriendelijke vakantiewoning voor 4 personen in Drenthe is ook voor een midweek of weekend te huur.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij onze partner Heerlijke Huisjes

Extra informatie

Land

Regio

Aantal personen

, , ,

Aantal huisdieren

,

Aanpassingen

, , , ,

Voorzieningen

,