Bungalow Kustpark Texel T6AM – 6 personen – Waddeneilanden

338,00

Mindervalide bungalow op vakantiepark Texel. 6 personen, 4 slaapkamers. Deze aangepaste Bungalow Kustpark Texel T6AM is uitermate geschikt voor mindervaliden, met 2 hoog/laag bedden en zelfs een lift! Ook ideaal voor een vakantie met kinderen. Speeltuin, zwembad, speelvelden.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Rolstoelvakantie op Texel?  Op zoek naar een aangepaste vakantiewoning in Nederland? Te huur: 6 persoons mindervalide bungalow met 4 slaapkamers. Bungalow Kustpark Texel T6AM is uitermate geschikt voor mindervaliden, met 2 hoog/laag bedden en zelfs een lift!

Bungalow Kustpark Texel T6AM - 6 personen - Waddeneilanden aangepaste badkamer

Deze aangepaste vakantiewoning ligt op Kustpark Texel, op 3 kilometer van het strand en beschikt over vele faciliteiten waaronder mini supermarkt, zwembad, speeltuin, eetcafé, tennisbanen. Er is een oplaadpunt op het mindervalide vakantiepark voor elektrische auto’s.

Bungalow Kustpark Texel T6AM - 6 personen - Waddeneilanden lift

Deze aangepaste vakantiebungalow beschikt over 2 badkamers en gratis wifi.  Uiteraard is de bungalow geschikt voor rolstoelgebruikers.  Een ideale mindervalide bungalow voor 4 tot 6 personen op Texel. Ook ideaal voor een weekendje weg. Rolstoelvriendelijke bungalowpark met prima voorzieningen . Ook voor een last minute rolstoelvakantie op het mooie Texel.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij onze partner: Roompot

Extra informatie

Land

Regio

,

Plaats

Aantal personen

, , , ,

Aanpassingen

, , , , ,

Voorzieningen

Vakantiepark