Een mindervalide bungalow aan zee huren.

Een accommodatie aan zee huren geeft rust. Ook in het kader van een mindervaliden vakantie aan zee. Wie mindervalide is en een bungalow aan de kust wil huren, kan dat doen via de website mindervalide bungalows.nl. Wij hebben op onze website ook de mindervalide bungalows geselecteerd die aan zee liggen. Of je nu een 4 persoons mindervalide bungalow in Spanje wilt huren, een 2 persoons vakantiehuisje in Portugal of een 10 persoons mindervalide vakantiewoning aan de Nederlandse kust, in ieder land vindt u wel een overzicht van de beschikbare mindervalide bungalows, vakantiehuisjes, villa’s en appartementen aan zee.

roompot aangepaste vakantiehuizen banner


Aanbevolen mindervalide bungalows aan zee


Man in rolstoel op het strand met gezin

Tot op minder dan 500 meter van zee een mindervalide bungalow boeken.

Genieten van zeezicht? Wie een mindervalide bungalow aan zee wil huren wil ook het liefste zeezicht en een zo kort mogelijke afstand tot de zee of meer. U kunt onze mindervalide bungalows selecteren op vele aspecten waaronder ook de afstand tot zee. Boek bijvoorbeeld een mindervalide bungalow op minder dan 500 meter afstand van de zee in Noordwijk, Katwijk of Texel of een aangepaste vakantiewoning aan zee in Portugal, Spanje, Frankrijk of Italië. Hoe dichter bij zee, hoe mooier het uitzicht! Belangrijk is het wel dat u een aangepaste accommodatie aan zee met eigen parkeergelegenheid boekt. Dat geldt ook indien u een mindervaliden hotel aan zee boekt. U kunt u een aangepast vakantiehuisje, appartement of hotel op minder dan 500 meter van de kust huren.


kind in strandrolstoel aan zee

landal mindervalide huisjes banner

Mindervalide bungalow aan zee met zwembad huren.

Een accommodatie direct aan zee boeken? Wie een fysieke beperking heeft en een mindervalide bungalow aan de kust met privé zwembad zoekt, moet de volgende stappen doorlopen om deze te vinden en boeken. Stap 1:  Zoek eerst naar de beschikbare mindervalide bungalow in een bepaald land en zoek binnen het aantal personen en de beschikbare periodes maar de mogelijkheden. Stap 2: sorteer de mogelijke accommodaties op voorkeur en zoek binnen het overgebleven aanbod vervolgens op minder valide accommodaties aan zee met zwembad. Lees vervolgens de reviews van de gekozen vakantiehuizen en kies de mindervalide accommodatie uit de past bij het budget, de wensen en de mogelijkheden om een rolstoel vakantie in de accommodatie te vieren.


Zwembad met lift voor mindervaliden

Overwinteren in Spanje of Portugal?

In Portugal of Spanje overwinteren in een mindervalide bungalow aan zee. Of overwinteren als senior. Ben je mindervalide of slecht ter been en wil je overwinteren in Spanje of Portugal. Er zijn een paar aangepaste vakantiehuizen en mindervalide bungalows beschikbaar die geschikt zijn om er een aantal weken of maanden in te overwinteren. Ook aangepaste overwintering accommodaties Portugal en Spanje aan zee. Populaire bestemmingen om te overwinteren zijn de Algarve in Portugal en de Costa del Sol en Brava in Spanje. Indien u op zoek bent naar een mindervalide accommodatie aan zee om te overwinteren, neem dan contact met ons op. Wij kunnen dan op basis van uw wensen inventariseren welke beschikbaar aanbod er is en u verder helpen deze te reserveren.