Vakantie mindervaliden

Boek hier een vakantie mindervaliden

Op zoek naar een mindervaliden vakantiehuis? Boek hier je vakantie mindervaliden Nederland, België, Duitsland of Frankrijk. Huur een mindervalide bungalow, aangepast vakantiehuis, mindervaliden groepsaccommodatie of kies voor een rolstoelvakantie op een drempelvrij vakantiepark. Wij hebben de meest aantrekkelijke vakantiehuizen, bungalows en groepsaccommodaties in Europa voor je verzameld. Voor een aangepaste vakantie mindervaliden.

Vakantie mindervaliden bij Landal GreenParks.

Wil je een zorgeloze en luxe vakantie boeken? Kies dan voor een mindervalide bungalow met sauna, hottub of jacuzzi op één van de luxe vakantieparken van Landal GreenParks. Daar krijg je altijd kwaliteit en waar voor je geld. De aangepaste vakantiehuizen op de parken van Landal liggen altijd op de mooiste plekjes en vaak midden in de natuur. Je vindt deze rolstoelvriendelijke huisjes ook in de duinen.

Vakantie mindervaliden in Nederland boeken.

Wie een mindervaliden vakantie Nederland wil boeken, heeft bij ons een grote keuze uit aangepaste vakantiehuizen, mindervalide groepsaccommodaties en aangepaste vakantiebungalows op vakantieparken.

rolstoelvakantie aan zee

Je kunt op zo een bungalowpark Nederland een mindervalide bungalow met aangepaste badkamer, keuken en slaapkamer met hoog/laag bed huren maar er zijn ook luxe vakantiehuizen Nederland met sauna of jacuzzi te huur die drempelvrij en rolstoelvriendelijk zijn. Bij iedere accommodatie staat vermeld wat de aanpassingen voor mindervaliden zijn. Als je een vakantie mindervaliden Nederland wilt boeken, kan je een aangepaste accommodatie boeken die past bij de behoefte. Ook huisjes in de duinen of aan zee.

Mindervaliden vakantie België

Wie een aangepaste bungalow, villa of groepsaccommodatie in België wil huren, vindt hier het meest uitgebreide aanbod. Van een 2 persoons mindervalide vakantiehuisje in de Ardennen tot een mindervalide groepaccommodatie in Luik of West-Vlaanderen. Ook voor een mindervalide vakantie met hond in België. Voor wie een luxe vakantie wil boeken. Er zijn aangepaste vakantiehuizen in België te huur met zwembad.

Aangepaste accommodatie in Duitsland of Frankrijk huren

Wie een rolstoelvakantie in Frankrijk of Duitsland wil boeken, kiest voor een aangepaste vakantiewoning op deze website. Wij hebben de mooiste aangepaste vakantiewoningen, villa’s en mindervalide groepsaccommodaties van Frankrijk en Duitsland voor u geselecteerd. Voor een rolstoelvakantie in het buitenland voor en groep van 2 tot wel 30 personen. Boek je mindervalide vakantie Frankrijk op tijd. Het aanbod mindervalide accommodaties is in vergelijking met Nederland en België gering.

Vakantie mindervaliden met hond

Mindervalide vakantie met hond boeken? In een groot aantal mindervalide vakantiehuizen zijn honden toegestaan. Per mindervalide accommodatie staat vermeld of huisdieren wel of niet zijn toegestaan. Als je een mindervalide vakantie met Hulphond boekt, kan je er van uitgaan dat deze Hulphond welkom is. Geef bij het boeken van je vakantiehuis met hond echter altijd aan dat de hond een Hulphond is. Het verblijf van de Hulphond op het park zal in de regel gratis zijn. Ook op de meeste rolstoelvriendelijke bungalowparken zijn honden welkom.

Aangepast appartement huren

Je kunt bij ons ook kiezen voor een aangepast appartement. Zeker als je in je eentje op vakantie gaat, heeft een aangepast appartement wat voordelen ten opzichte van een aangepast vakantiehuis. In een mindervalide appartement verblijven is in ieder geval veilig en luxe.

rolstoel vakantiehuis op bungalowpark met gezin

Rolstoelvakantie aan zee boeken

Een mindervalide vakantie aan zee boeken en rolstoelafhankelijk? Je kunt bij ons ook een aangepaste vakantiewoning aan zee boeken of kiezen voor een verblijf in een mindervaliden hotel of appartement. Ieder van onze accommodaties aan zee is rolstoelvriendelijk. Je kunt dus een rolstoelvakantie aan de kust boeken.

Mindervaliden vakantie Nederland voor grote groep organiseren

Een mindervalide vakantie met een grote groep boeken? Huur dan een mindervalide groepsaccommodatie met aangepaste toiletten, douches, slaapkamer en keuken met speciaal aanrechtblad. Wij hebben diverse grote vakantiehuizen voor mindervaliden te huur. Ook voor groepen gehandicapten zijn er mogelijkheden een gehandicapten groepsaccommodatie in Nederland, België of Duitsland te boeken.

Groepsaccommodatie mindervaliden met binnenzwembad huren

Vakantie mindervalide boeken en op zoek naar een aangepaste groepsaccommodatie met binnenzwembad?
Enkele mindervaliden groepsverblijven hebben een verwarmd zwembad.

Reisverzekering afsluiten

Als je een mindervaliden vakantie boekt, doe je er goed aan een reisverzekering af te sluiten. Eventueel een reis- en annuleringsverzekering. Je kunt een reisverzekering afsluiten vóór een bepaalde reis of een doorlopende reisverzekering afsluiten.