Mindervalide huisje Topparken

Je kunt via ons een mindervalide huisje bij Topparken boeken

Je kunt bij Topparken een mindervalide huisje Nederland boeken. Op diverse parken va Topparken Nederland vind je 2 tot en met 5 persoons aangepaste huisjes voor mindervaliden en personen met een fysieke beperking. In deze Topparken mindervaliden huisjes 2, 3, 4 of 5 personen zijn er daadwerkelijk aanpassingen voor mindervaliden of gehandicapten gedaan. Deze aanpassingen in de MIVA huisjes van Topparken staan hieronder. Zo wordt iedere rolstoelvakantie Nederland bij Topparken een fijne en zorgeloze vakantie.

roompot aangepaste vakantiehuizen banner

Mindervalide groepsaccommodatie 14 personen Topparken

Bij Topparken is het ook mogelijk een mindervaliden vakantiehuis voor een grote groep te huren of een aangepaste groepsaccommodatie. Je kunt een mindervalide groepsaccommodatie Nederland voor een groep tot 14 personen huren, Houd er wel rekening mee dat zo een mindervaliden groepsaccommodatie slechts voor een paar personen is aangepast. Je kunt er bijvoorbeeld niet met een gehandicapten groep of zorggroep van 10, 12 of 14 personen verblijven.

Topparken Lichtenvoorde Villa Superieur 14 Wellness - Nederland- Gelderland - 14 personen img

Wat zijn de aanpassingen in de MIVA huisjes van Topparken?

Topparken omschrijft de aangepaste vakantiehuizen op haar vakantieparken als MIVA huisjes. Dat staat voor mindervaliden accommodaties. Op de website van Topparken staat op welke wijze deze huisjes geschikt zijn gemaakt voor een mindervaliden vakantie Nederland.
Dit zijn de aanpassingen:

  • Brede doorgangen voor rolstoel
  • Steunbeugels bij het toilet en de douche
  • Douchestoel
  • Drempelloos vakantiehuis
  • Parkeren bij uw aangepaste vakantiehuis of minder validen groepsaccommodatie
  • Verlaagd aanrecht en vrij van onderen

Géen tillift

Zoals je in het overzicht “mindervaliden aanpassingen” kunt zien, hebben de aangepaste huisjes, wellnes villa’s en aangepaste groepsaccommodaties géén tillift. Hier vind je mindervaliden accommodaties die wél over een tillift beschikken.

Parkeren bij de aangepaste vakantiewoning of mindervaliden groepsaccommodatie

Zoals je ook in het overzicht mindervaliden aanpassingen bij Topparken kunt terugvinden, kan je parkeren bij het aangepaste vakantiehuis of de mindervaliden groepsaccommodatie. Ook fijn als je boodschappen moet doen of een opvouwbare rolstoel mee neemt naar je vakantieadres. Ook fijn in kader mindervaliden vakantie met hond.

mindervaliden hotel

landal mindervalide huisjes banner

Rolstoelvriendelijke accommodaties bij Topparken

Naast de aangepaste vakantiehuizen en mindervaliden groepsaccommodaties heeft Topparken ook een aantrekkelijke aanbod wellness villa’s en vakantiehuizen die rolstoel toegankelijk zijn. Deze wellness vakantieverblijven met bijvoorbeeld privé sauna of bubbelbad zijn niet geschikt voor een mindervaliden- of gehandicapten vakantie. Ze zijn wel geschikt voor een vakantie in Nederland met rolstoel of rollator.

Hulmiddelen kunnen mogelijk worden bij gehuurd

Net zoals bij een mindervaliden vakantie bij Roompot, de RCN parken met mindervaliden accommodaties of Landal GreenParks kunnen er meestal wel specifieke hulpmiddelen op het vakantieadres worden bij gehuurd. Er zijn diverse organisaties waar je hulpmiddelen kunt huren. Overleg altijd eerst met het betreffende park wat er in het betreffende Minder validen vakantiehuis of groepsaccommodatie gehandicapten mogelijk en wenselijk is.

Honden welkom

Nagenoeg alle parken van Topparken zijn uitermate geschikt voor een vakantie met hond Nederland. Topparken zijn hondvriendelijk. In de mindervaliden huisjes en groepsaccommodaties van Topparken zijn dan ook huisdieren toegestaan.

mindervalide huisje met hond

Waar vind je de mindervaliden accommodaties Topparken?

De beter aangepaste mindervaliden acccommodaties van Topparken vind je met name in Gelderland, Noord-Brabant en Zuid-Holland.
Indien je een mindervaliden vakantie Nederland wilt boeken en graag op een vakantiepark met rolstoel verblijft, kan je ook bij het aanbod kleinschalige vakantieparken kijken, ook daar vind je mindervaliden accommodaties.

center parcs banner