Groepsaccommodatie gehandicapten

Vind hier een groepsaccommodatie gehandicapten voor 12 tot 60 personen.
Overzicht mindervalide groepsaccommodaties in Nederland

roompot aangepaste vakantiehuizen banner

Wie een aangepaste groepsaccommodatie in Nederland of België zoekt voor een weekend, midweek of langer verblijf met mindervaliden, heeft de juiste informatie hier gevonden. Op deze website vind je groepsaccommodaties voor mindervaliden in België, Nederland en Duitsland voor groepen van 12 tot bijna 70 personen. Ook voor een gecertificeerde mindervaliden accommodatie.

Welke aanpassingen hebben deze groepsaccommodaties voor gehandicapten?

De aanpassingen zijn per gehandicapten groepsaccommodatie anders. Bij de ene groepsaccommodatie vind je 6 slaapkamers met hoog laag bedden, tillift, hellingbaan en aangepaste douches en toiletten terwijl bij een andere accommodatie je wel 10 aangepaste slaapkamers vindt en andere aanpassingen. Per mindervalide accommodatie staat vermeld wat de hulpmiddelen en aanpassingen zijn. Bij vragen over een bepaalde mindervalide groepsaccommodatie, neem contact met ons op.

groepsaccommodaties voor mindervaliden banner

Groepsaccommodatie gehandicapten Nederland

Er is een ruim aanbod gehandicapten groepsaccommodaties in Nederland. Ook als je een villa of groot vakantiehuis in Nederland zoekt met aanpassingen vind je ruime mogelijkheden. Zie ook op deze pagina de voor mindervaliden gecertificeerde groepsaccommodaties. Dat zijn accommodaties voor grote groepen die strenge criteria hebben voor wat betreft aanpassingen gehandicapten.

mindervalide man met gezin buiten

Een groepsaccommodatie gehandicapten in België vinden

Wie een aangepaste groepsaccommodatie in België zoekt, kan kiezen uit mindervaliden groepsaccommodaties in de Ardennen, West-Vlaanderen en Luik. Er is een beperkt aanbod groepsaccommodaties gehandicapten aan de Belgische kust. Je kunt ook een aangepast vakantiehuis België met privé sauna en zwembad huren. Deze grote vakantiehuizen in België zijn met name bedoeld voor een rolstoelvakantie.

Gecertificeerde groepsaccommodaties mindervaliden

Een aantal groepsaccommodaties op deze websites zijn gecertificeerd voor een gehandicapten groepsvakantie. Dat betekent dat ze aan de hoogste status voldoen wat betreft voorzieningen voor mindervaliden. De aanpassingen in deze accommodaties gaan vaak verder dan een aangepaste badkamer en verhoogd toilet. Deze accommodaties hebben extra brede doorgangen zodat er ook een elektrische rolstoel door past. Zie ons aanbod gecertificeerde mindervalide accommodaties.

landal mindervalide huisjes banner

Gehandicapten groepsaccommodatie met zwembad huren

Het is mogelijk een gehandicapten groepsaccommodatie met buiten- of binnenzwembad te huren. Hieronder vind je de betere mindervalide groepsaccommodaties in Nederland, België en Duitsland met eigen zwembad. Informeer altijd voor je een aangepaste groepsaccommodatie met zwembad boekt of het water verwarmd is en er een eventuele tillift is.

mindervalide vakantiehuis met gezin

Hulpmiddelen huren en laten bezorgen

Het kan zijn dat een bepaald mindervalide groepsverblijf of groepshuis geschikt is om te boeken maar dat er bepaalde hulpmiddelen ontbreken of er te weinig in elektrisch verstelbare bedden of hoog laag bedden met papegaai aanwezig zijn. Ook kan er een tillift ontbreken. In dat geval is het meestal mogelijk om aanvullende hulpmiddelen op het vakantieadres te laten bezorgen. Ook kan er eventueel extra zorg ingekocht worden via de zorgverzekeraar of een zorg bemiddelingsbureau. Hier vind je informatie over huren hulpmiddelen op je vakantieadres.


Tips voor zoeken en boeken groepsaccommodatie gehandicapten

Als je voor een groep mensen met een fysieke beperking een geschikte groepsaccommodatie zoekt, kan dat best wel een tijdrovende klus zijn. Zeker als je een aangepaste accommodatie voor een grote groep zoekt. Wij hebben een paar tips voor je. De eerste is, boek zo een groepsaccommodatie gehandicapten minimaal 9 maanden voor vertrek. De keuze is dan nog redelijk tot groot. Een tweede tip is, maak gebruik van onze gratis zoekservice. Zie onder.

Maak gebruik van onze service

Het vinden van een groepsaccommodatie voor mindervalide is niet altijd gemakkelijk. Zeker niet als je een gehandicapten groepsaccommodatie zoekt voor een grote groep van 24, 30, 40, 50 of méér personen. Wij zijn je graag van dienst bij het vinden van een geschikte mindervaliden accommodatie. Ook voor bijvoorbeeld het vinden van een mindervalide groepsaccommodatie van bijvoorbeeld 12, 14, 16 of 18 personen.

groepsaccommodaties voor mindervaliden banner
center parcs banner