Groepsaccommodatie zorggroepen

Als je een groepsaccommodatie Nederland voor zorggroepen zoekt.

Groepsaccommodatie voor zorggroepen zijn aangepaste accommodaties voor groepen. Op deze website vind je aangepaste groepsaccommodaties in Nederland en de hele Benelux. Deze groepsaccommodaties zorggroepen voor gehandicapten en mindervaliden zijn altijd rolstoelvriendelijk en drempelloos. Daarnaast hebben ze vaak voorzieningen als aangepaste slaapkamer met hoog laag bedden en tillift, aangepaste toiletten en douches.

Een aantal van de accommodaties op deze website zijn geheel aangepast aan de wensen van mindervaliden, een aantal andere zijn gedeeltelijk aangepast. Als je een vraag hebt over een groepsaccommodatie zorggroep, neem dan contact met ons op.

Groepsaccommodaties zorggroepen Nederland

Wie een aangepaste groepsaccommodatie in Nederland zoekt, heeft bij ons de keuze uit meer dan 50 accommodaties die geschikt zijn voor gehandicapten groepen en zorg groepen. Huur een groepsaccommodatie voor een zorg groep in Drenthe, Overijssel of Gelderland en ga voor een mindervalide groepsaccommodatie Noord-Holland of Zuid-Holland naar onze aangepaste accommodaties aan zee. Er is voor iedere groep wel een passende accommodatie te vinden. Ook als je een aangepaste groepsaccommodatie Texel of Ameland met tillift zoekt, zijn er meestal mogelijkheden.

Hulpmiddelen huren tijdens vakantie voor zorg groep

Het kan zijn dat je een aangepaste groepsaccommodatie met tillift, hoog laag bedden en aangepast sanitair hebt gevonden maar dat er toch nog bepaalde hulpmiddelen ontbreken. In dat geval zijn er twee mogelijkheden. Je kunt bepaalde hulpmiddelen zoals een hoog-laag bed of elektrische rolstoel zelf gaan huren bij een gespecialiseerde uitleen organisatie of je geeft bij de huiseigenaar of verhuurder aan wat je mist In 9 van de 10 gevallen kunnen ontbrekende hulpmiddelen tijdens een mindervalide vakantie Nederland gehuurd worden.

Groepsaccommodatie zorggroepen broer en zus in de keuken

Mindervalide groepsaccommodatie op basis van zelfvoorziening huren

De meeste mindervalide groepsverblijven in ons aanbod worden verhuurd op basis van zelfvoorzieningen. Dat houdt in dat er een keuken in de accommodatie aanwezig is waar je zelf de maaltijden kunt bereiden. Bij een grote groepsaccommodatie zal de keuken uitgebreid zijn en meestal voorzien zijn van een elektrisch of fasfornuis met 6 of 8 pitten, een hete lucht oven en magnetron. Er zal bij een grote groepsaccommodatie ook zeker een professionele afwasmachine aanwezig zijn. Bij alle accommodaties voor zorggroepen staat uitgebreid omschreven wat de exacte faciliteiten zijn en wat de voorzieningen voor mindervaliden of gehandicapten zijn. Heb je toch nog een vraag over een bepaalde mindervalide groepsaccommodatie, neem dan contact met ons op.

Groepsaccommodatie zorggroep met sauna of jacuzzi

Als je echt iets bijzonders wilt huren, boek dan een mindervalide groepsaccommodatie met sauna of jacuzzi. Zeker als de fysieke beperkingen van de deelnemers aan de groepsreis het toelaten, is zo een wellness accommodatie voor een grote groep huren ideaal. Er zijn enkele grote groepsaccommodaties voor gehandicapten met binnenzwembad en tillift te huur. Die zijn ideaal voor een uitje met personen met lichte of zware fysieke beperkingen. Het vinden van een grote groepsaccommodatie voor een gehandicapten groep is niet eenvoudig. Zoek en boek zo een minder valide groepsaccommodatie met zorg daarom minimaal 6 maanden voor de groepsvakantie. Dit is ook van toepassing als je een mindervalide vakantieboerderij wilt boeken.