Aangepaste vakantie, als je als mindervalide op vakantie wilt.

Aangepaste vakantie boeken en op zoek naar een aangepaste vakantiewoning? Als je een fysieke beperking hebt of gehandicapt bent en een aangepast vakantiehuis wilt zoeken, kan je het beste naar de website mindervalide bungalow.nl gaan. Op deze website vind je een groot aanbod aangepaste vakantiehuizen en mindervalide groepsaccommodaties, ook voor grote groepen. Ook voor een mindervalide bungalow op een rolstoelvriendelijk vakantiepark of bungalow aan het water. Ook vind je informatie over vakantiekampen voor kinderen met een beperking. Dit kan ook een zomerkamp zijn voor een kind met een fysieke beperking.

roompot aangepaste vakantiehuizen banner

Mindervalide bungalows voor aangepaste vakantie

Aangepaste vakantiehuizen in heel Nederland, België, Europa.

Van een aangepast vakantiehuis je in Nederland of België tot een aangepaste groepsaccommodatie in Duitsland, Frankrijk, Italië of Spanje.  Of je nu alleen op vakantie gaat en een aangepast vakantiehuisje zoekt of met je vrienden op reis gaat, je vindt hier voor alle soorten aangepaste vakanties de juiste accommodatie. Je kunt ook een aangepaste vakantiewoning met hoog/laag bed bij ons huren.

rolstoel vakantiehuis op bungalowpark met gezin

Aangepaste vakantie in Nederland boeken.

Je kunt en aangepast vakantiehuisje in Nederland boeken voor 2, 4, 6 of 8 personen maar ook een aangepaste vakantiewoning Nederland voor een grotere groep huren. Denk aan een grote aangepaste vakantiewoning in Drenthe, Zuid-Limburg, Overijssel of Gelderland. Je kunt voor een aangepaste vakantie in Nederland ook een hotelkamer boeken in een rolstoelvriendelijk hotel in Nederland.

Aangepaste hotels Nederland

Deze aangepaste hotels in Nederland zijn met namen geschikt voor mensen met een lichte fysieke beperking. In tegenstelling tot in aangepaste vakantiewoningen in Nederland zal je in de meeste rolstoelvriendelijke hotels in Nederland geen hotelkamers met hoog/laag bedden en douche zitjes tegenkomen.  Als je gehandicapt bent en een aangepaste vakantie in Nederland wilt boeken, kan je het beste een volledig aangepast vakantiehuisje of mindervalide bungalow huren.

Aangepaste vakantiewoning in België huren.

Voor een aangepaste vakantie in België kan je het beste aan een aangepast vakantiehuisje, vakantiewoning of mindervalide bungalow op een aangepast vakantiepark in België huren. Net zoals in Nederland ligt het niveau van de vakantiehuizen en vakantiebungalows hoog. Het is dan ook niet moeilijk een rolstoelvakantie in Nederland te huren. Je kunt zelfs een groepsaccommodatie België huren met zwembad. Je kunt in België eenvoudig bepaalde hulpmiddelen en zorg inhuren.

landal mindervalide huisjes banner

gezin met rolstoel wandelend in bos

Zorgmiddelen erbij huren

Heb je een aangepast vakantiehuisje in België gezien welke je graag zou willen boeken maar mis je bijvoorbeeld een hoog/laag bed?  Je kunt door een zorg verhuur bedrijf bijvoorbeeld een hoog/laag bed met papegaai op je vakantieadres laten bezorgen. Ook als je een elektrisch in hoogte verstelbaar bed zoekt. Een mindervalide vakantie in België vieren is zo gek nog niet. Je kunt via ons een aangepaste vakantiewoning in De Ardennen, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Brabant, Brussel of aan de Belgische Kust of elders in België huren.

Aangepaste groepsaccommodatie huren.

Wie een aangepaste vakantie met een grote groep gaat boeken, huurt bijvoorbeeld een aangepaste groepsaccommodatie.  Via deze website kan je rolstoelvriendelijke groepsaccommodaties in Nederland, België, Duitsland en elders in Europa huren. Je kunt voor een rolstoelvakantie met een grote groep ook een volledig aangepaste groepsaccommodatie boeken. Volledig aangepast betekent een accommodatie grote groep met in hoogte verstelbare bedden of hoog/laag bedden, aangepaste douches, toiletten, keuken , woonkamer en meer.

groepsaccommodaties voor mindervaliden banner

Aangepaste groepsaccommodatie met binnenzwembad huren

Je kunt via deze site ook een grote aangepaste groepsaccommodatie met een binnenzwembad met tillift huren. Ideaal voor een rolstoelvakantie met zorg. Deze mindervalide groepsaccommodatie met indoorzwembad in Nederland is geschikt voor groepen mindervaliden van 20 tot 30 personen. Je vindt deze aangepaste groepsaccommodatie met verwarmd binnenzwembad in Friesland. Ideaal voor een zorgvakantie Nederland. Zoek hier een aangepast vakantiehuis Friesland.

center parcs banner