Bungalow 4M Hof Domburg – 4 personen – Zeeland

217,00

Mindervaliden bungalow Zeeland 4 personen.
Van Roompot. Op Hof Domburg aan zee. Gerestylede, geschakelde, gelijkvloerse bungalow voor 4 personen. Deze bungalow is volledig aangepast voor mindervalide gasten, zo is de woning drempelvrij en voorzien van extra brede deurposten. Daarnaast is een aangepaste badkamer met douchestoel en toilet met steunen. De gezellige woonkamer heeft een zithoek en smart-tv. De hoog-laagkeuken is voorzien van een vaatwasser, losstaande koelkast met intern vriesvak, combimagnetron en filterkoffiezetapparaat. Deze aangepaste bungalow aan zee heeft 2 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Mindervaliden bungalow Zeeland 4 personen.
Van Roompot. Op Hof Domburg aan zee. Gerestylede, geschakelde, gelijkvloerse bungalow voor 4 personen. Deze bungalow is volledig aangepast voor mindervalide gasten, zo is de woning drempelvrij en voorzien van extra brede deurposten.

Bungalow 4M Hof Domburg aangepaste badkamer

Daarnaast is een aangepaste badkamer met douchestoel en toilet met steunen. De gezellige woonkamer heeft een zithoek en smart-tv. De hoog-laagkeuken is voorzien van een vaatwasser, losstaande koelkast met intern vriesvak, combimagnetron en filterkoffiezetapparaat. Deze aangepaste bungalow aan zee heeft 2 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij onze partner: Roompot

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal personen

, ,

Aantal huisdieren

Aanpassingen

, , , , ,

Vakantiepark