Vakantie met rollator

Hier kan je een vakantie met rollator boeken

Afhankelijk van een rollator of scootmobiel? In deze rolstoelvriendelijke vakantiehuizen, kan je een vakantie Nederland of België met een rollator boeken. Al deze huisjes en bungalows zijn zonder drempels en zijn speciaal ingericht voor ouderen en personen met een fysieke beperking. Boek een aangepaste vakantiewoning of mindervaliden bungalow. Ook ideaal voor senioren.

roompot aangepaste vakantiehuizen banner


Vakantie met rollator Nederland

In Nederland zijn met name op de vakantieparken van Landal en Roompot huisje te huur die rollator vriendelijk zijn. Deze aangepaste huisjes in Nederland zijn meestal geschikt voor een vakantie met rolstoel, rollator of scootmobiel. De huisjes en bungalows hebben brede doorgangen en vaak een aangepaste badkamer, verhoogd toilet met steunen en een ruime keuken waar je ook goed uit de voeten kunt met een rollator, scootmobiel of rolstoel. De meeste huisjes en bungalows zijn ook geschikt voor een luxe seniorenvakantie Nederland.


oma met rollator en kleinkinderen

In België een vakantiehuis met rollator boeken

Ook in België vind je een groot en gevarieerd aanbod vakantiehuisjes met rollator. Deze huisjes en bungalows zijn goed toegankelijk voor ouderen en personen met een fysieke beperking. Je vindt deze huisjes met rollator in België onder andere in Belgische-Limburg, Antwerpen, Vlaanderen en Wallonië. Ook een vakantie aan zee in België behoort tot de mogelijkheden met een rolstoel, scootmobiel of rollator.


De hond is meestal welkom

In deze vakantiehuisjes voor senioren en personen met een fysiek beperking is de hond meestal welkom. Je kunt dus ook een vakantie met rollator en hond boeken. Overigens, er zijn ook huisjes met hond en omheinde tuin te huur.

landal mindervalide huisjes banner


herfstwandeling met rollator

Aangepaste huisjes met hoog/laag bedden

Voor diegenen die een ernstige fysieke beperking hebben of gehandicapt zijn, er zijn ook huisjes en bungalows te huur met hoog/laag bed en andere relevante aanpassingen. Deze gehandicapten vakantiehuizen zijn ook geschikt voor een vakantie met rolstoel, scootmobiel of rollator.

vakantiehuis met aanpassingen voor rollator


Hulpmiddelen in je vakantiehuis met rollator.

Indien je afhankelijk bent van een rolstoel, rollator of scootmobiel, vind je het wellicht als er bepaalde hulpmiddelen in het huisjes aanwezig zijn. Het is dan ook goed om te weten dat er bij ieder rolstoelvriendelijk vakantiehuis op deze site vermeld staat wat de aanpassingen zijn en aanwezige hulpmiddelen. Ook een stallingsruimte voor de scootmobiel, rollator of rolstoel kan handig zijn evenals een elektrisch oplaadpunt.


center parcs banner