Hier vind je een bungalowpark rolstoelvriendelijk.

Wie een vakantie met rolstoel of rollator in Nederland of België wil boeken en de voorkeur geeft aan een bungalowpark welke rolstoelvriendelijk is, vindt hier de mooiste en meest rolstoelvriendeljke bungalowparken. Zoals bij Roompot Vakantieparken. Voor een rolstoelvriendelijk bungalowpark in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg of elders in Europa.

roompot aangepaste vakantiehuizen banner

Wat zijn de mooiste rolstoelvriendelijke bungalowparken?

Wij bevelen de rolstoelvriendelijke bungalowparken van Topparken, Center Parcs, RCN Vakantieparken, Roompot en Landal GreenParks aan. Op deze parken kan je een aangepast huisje of mindervaliden bungalow voor 2, 4, 6, 8, 10 of 12 personen huren. De hond is meestal welkom.

mindervalide huisje met hond

Topparken, rolstoelvriendelijk én wellness.

Dit zijn luxe bungalowparken in Nederland met wellness bungalows. Hieronder een aantal mindervaliden bungalows met één of meer wellness voorzieningen. Indien je een luxe bungalow zoekt met sauna die rolstoelvriendelijk is, zit je bij Topparken goed. Honden veelal welkom.

Ook geschikt voor een senioren vakantie.

Bungalowparken die ingericht zijn op vakanties voor mindervaliden, zijn meestal ook ingericht op senioren vakanties. Immers, deze parken zijn extra toegankelijk voor mensen met een fysieke beperking. In de praktijk betekent dat, dat je op zo een bungalowpark ook goed met een rollator of scootmobiel uit de voeten kunt. Daarnaast is het serviceniveau vaak hoog op deze parken en kan je bijvoorbeeld profiteren van overnachten in luxe hotelbedden zie al zijn opgemaakt bij aankomst. Daarnaast kan je soms profiteren van een vroeg boek korting.

genieten van wandeling met rollator

Bungalowpark rolstoelvriendelijk Landal

Hieronder een aantal voorbeelden van rolstoelvriendelijke accommodaties van Landal. Voor een luxe vakantie op een rolstoeltoegankelijk bungalowpark met het hele gezin en met ligging midden in de natuur.

gezin met hond in vakantiehuis

Center Parcs rolstoelvriendelijk.

Ook Center Parcs heeft een aantal bungalowparken die rolstoelvriendelijk zijn. Voor een luxe vakantie met rolstoel. De meeste van deze luxe bungalowparken hebben een subtropisch zwembad. Die bieden extra vakantie plezier.

Rolstoelvriendelijke bungalowpark Nederland.

Hier vind je een overzicht van de meest rolstoelvriendelijke bungalowparken van Nederland. Je kunt per provincie zien welke parken geschikt zijn voor een rolstoelvakantie of weekendje weg. Boek bijvoorbeeld een bungalowpark rolstoelvriendelijk in Drenthe, Zeeland, Overijssel of Gelderland of geniet van een vakantie met rolstoel aan zee. Er zijn in Zuid-Holland en Noord-Holland vakantieparken aan de kust die goed rolstoel toegankelijk zijn. Hier vind je nog 80 mindervalide bungalows in Nederland op leuke vakantieparken.

Rolstoelvriendelijke bungalowparken Roompot.

Roompot heeft het grootste aanbod bungalowparken met rolstoel. Daar kan je een aangepaste bungalow huren. Mindervaliden huisjes en bungalows voor 2, 4, 6 of 8 personen en aangepaste accommodaties voor grote groepen.

landal mindervalide huisjes banner

In België een accommodatie op een bungalowpark rolstoelvriendelijk boeken

Je kunt ook een mindervalide bungalow op een leuk bungalowpark in België huren. Dit zijn de leukste rolstoelvriendelijke bungalowparken van België.

mindervalide man met kleinkinderen en hond

De leukste rolstoelvriendelijke bungalowparken

Eén van de leukste rolstoelvriendelijke bungalowparken in Nederland is het RCN Vakantiepark Het Grote Bos in Doorn, daar hebben ze zelfs minder valide voorzieningen op de camping. Je kunt op dit bosrijke vakantiepark een 2 of 4 persoons mindervalide bungalow huren. Andere aanraders zijn Center Parcs de Eemhof in Zeewolde, rolstoelvriendelijk bungalowpark De Katjeskelder in Brabant en Landal Coldenhove in Gelderland. In België is met name Center Parcs Eperheide in de provincie Limburg geschikt voor een vakantie met rolstoel. Zie hieronder “Rolstoelvriendelijke bungalowparken Nederland en België”

Rolstoelvriendelijk bungalowpark aan zee

Een mindervalide bungalow aan zee huren op een leuk park?? of toch maar liever een particulier en aangepast vakantiehuisje aan de kust? Hier vind je de leukste aangepaste vakantieverblijven aan zee. Ook voor een romantisch weekend weg met zijn 2.

vrouw in rolstoel op het strand

Rolstoelvriendelijk bungalowpark in Duitsland?

Buurland Duitsland kent interessante mogelijkheden voor een rolstoelvakantie. Als je een rolstoelvriendelijk bungalowpark Duitsland wil boeken, heb je vele mogelijkheden, ook voor een vakantie met je huisdier in Duitsland. Met name in de Eifel en Hochsauerland vind je gezinsvriendelijke en rolstoel vriendelijke bungalowparken.
Vind hier een rolstoelvriendelijk bungalowpark Duitsland.

Rolstoelvriendelijk bungalowpark Luxemburg

Bungalowpark Walsdorf in Luxemburg biedt alle opties voor een leuke vakantie met rolstoel. In dit rookvrije vakantiepark in Luxemburg zijn huisdieren beperkt toegestaan. Je kunt hier een mindervalide bungalow of rolstoelvriendelijk vakantiehuisjes huren. Het is een kindvriendelijk vakantiepark in een groene en natuurlijke omgeving en ook ideaal voor een weekendje met de hond in Luxemburg.

mindervalide man met gezin buiten

Mindervalide groepsaccommodatie huren?

Voor een vakantie met een grote groep, kan je het beste een aangepaste groepsaccommodatie huren. Er zijn in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg groepsaccommodaties te huur die rolstoelvriendelijk zijn.

groepsaccommodaties voor mindervaliden banner

Deze zijn geschikt voor personen met een fysieke beperking. Een aantal van deze groepsaccommodaties bevinden zich op de grotere bungalowparken met meerdere voorzieningen. Er zijn ook bungalowparken die rolstoelvriendelijk zijn en grote en luxe vakantievilla’s verhuren voor rolstoelgebruikers. Een voorbeeld is het rolstoelvriendelijke bungalowpark De Katjeskelder in Brabant waar ook grote vakantiehuizen voor mindervaliden te huur zijn.

center parcs banner