Bungalow Stockholm – 6 personen – Brabant

589,29

Aangepaste bungalow voor 6 personen op bungalowpark in Brabant. Geheel gelijkvloers en geschikt voor 4-6 personen, midden in de Brabantse natuur. Deze mindervalide bungalow heeft aanpassingen voor rolstoelgebruikers en is van alle gemakken voorzien. Met hoog/laag bed en senioren bed. Op vakantiepark de Flaasbloem in Chaam.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Aangepaste bungalow 4-6 personen op vakantiepark Brabant.

Aangepaste bungalow voor 6 personen op rustig vakantiepark in Brabant. Midden in de natuur. Deze 6 persoons mindervalide bungalow heeft aanpassingen voor rolstoelgebruikers en is van alle gemakken voorzien. Ligging op vakantiepark de Flaasbloem in Chaam. Een rustig en gezinsvriendelijk vakantiepark. Op dit vakantiepark zijn meerdere aangepaste bungalow te huur. Aangepast zijn onder andere aangepaste keuken en slaapkamer met hoog-laag bed en seniorenbed. Ook ideaal voor 50 plussers en senioren. Deze mindervalide bungalow heeft een open haard wat deze ook geschikt maakt voor een weekendje met kerstmis bijvoorbeeld.

Alleen bungalows nummer 104 en 105 zijn rolstoelvriendelijk.

Op dit bungalowpark zijn ook 4 en 6 persoons bungalows te huur welke niet rolstoelvriendelijk zijn en niet aangepast voor een rolstoelvakantie.  De mindervalide bungalows op dit park zijn die met de nummers 104 en 105. Deze zijn dus aangepast voor personen met een fysieke beperking of handicap. Controleert u bij een eventuele boeking of u inderdaad nummer 104 of 105 gehuurd hebt.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij onze partner: RCN

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal personen

, , , ,

Aantal huisdieren

Aanpassingen

, , , , , , , ,

Voorzieningen

, ,

Vakantiepark