Veel vroegboekingen mindervaliden bungalows

Ook dit jaar worden veel mindervaliden bungalows vroeg in het vakantie seizoen geboekt.

Soms met vroegboekkorting. Je aangepast vakantiehuis of mindervaliden bungalow vroeg in het seizoen boeken, kan je veel financieel voordeel opleveren en de garantie dat je een aangepaste vakantiewoning kunt vinden die past bij je vakantieplannen en fysiek ongemak. Dat geldt gedeeltelijk ook voor het huren van een gelijkvloerse seniorenbungalow.

roompot aangepaste vakantiehuizen banner


Waarom vroeg in vakantieseizoen een mindervaliden vakantiebungalow boeken?

Er zijn twee belangrijke redenen om vroeg je mindervaliden vakantie te boeken. De belangrijkste van de twee is de reden dat als je een goed aangepaste vakantiewoning wilt boeken, je dat het beste vroeg in het seizoen kunt doen. Dan zijn ook de goed aangepaste accommodaties veelal nog beschikbaar. De 2e reden is dat er soms vroegboekkorting verleend wordt.


oma in de rolstoel met kleindochter

Welke vakantiepark ketens hebben groot aanbod mindervaliden accommodaties?

Roompot is de organisatie met het grootste aanbod mindervaliden vakantieverblijven. Hierbij probeert Roompot Care in de zorgbehoefte van de gehandicapte medemens te voldoen. En dat is prettig want zo sta je er als fysiek gehandicapte niet alleen voor. Ook niet als er extra hulpmiddelen in je aangepaste vakantiehuis nodig zijn zoals een hoog/laag bed of tillift. Ideaal bij een gehandicapten vakantie. Overigens heeft Landal ook een groot aanbod aangepaste vakantiewoningen, bungalows en villa’s in haar aanbod. Ook voor groepen gehandicapten.


Man in rolstoel op het strand met gezin

landal mindervalide huisjes banner

Mindervaliden bungalow aan de kust huren

Ook een aangepaste vakantiewoning of mindervaliden bungalow of appartement aan de kust kan je al vroeg in het seizoen huren. Let wel op want aangepaste vakantieverblijven aan de Nederlandse en Belgische kust zijn gewild en zo volgeboekt. Dat geldt zeker voor mindervaliden bungalows direct aan zee.


Mindervaliden bungalow met hond boeken

Het is zeker aan te raden om een aangepaste bungalow waar de hond welkom is, vroeg in het seizoen te boeken. Veel mensen willen een mindervaliden vakantie met de hond boeken en veel aangepaste huisjes en mindervaliden bungalows zijn huisdiervrij. Met name die personen die een aangepaste vakantie met 2 of 3 huisdieren willen boeken, wordt aangeraden dit vroeg in het vakantieseizoen te doen.


mindervalide huisje met hond

Aangepaste vakantie met 3 honden.

Voor een aangepaste vakantie met 3 honden moet je waarschijnlijk een particuliere en aangepaste vakantiewoning met hond reserveren. Vroegboekkorting wordt meestal niet verleend bij particulieren. Hier vind je particuliere vakantiehuizen die rolstoelvriendelijk zijn.


center parcs banner