Senioren vakantie

Vakantiehuis huren voor senioren vakantie

En ander tips senioren vakanties. Senioren die op vakantie willen, hebben diverse mogelijkheden. Vaak geboekt zijn een all inclusive cruise, een zonvakantie Spanje met verblijf in een appartement aan de kust of een hotel Veluwe inclusief verwen arrangement. Meestal op basis van half pension en soms inclusief elektrische huurfietsen. Voor een vakantie in eigen land wordt vaak een appartement of gelijkvloerse vakantiebungalow gehuurd, bij voorkeur op een luxe senioren bungalowpark. Op deze pagina presenteren wij een aantal geselecteerde senioren bungalows en vakantie appartementen. Zonder drempels en zeker ook geschikt voor een senioren vakantie met rollator. Ook voor een senioren vakantie aan zee.

roompot aangepaste vakantiehuizen banner


Deze vakantiehuizen en appartementen hebben geen drempels

Een vakantiehuis, bungalow of appartement is allen geschikt voor een senioren vakantie indien die drempelvrij is en goed bereikbaar met de auto of ander vorm van vervoer. Deze mindervaliden- en senioren vakantieverblijven hebben geen drempels. In 9 van de 10 gevallen kan de parkeren direct naast je geselecteerde vakantieverblijf. Indien je slecht ter been bent of een andere fysieke beperking is het belangrijk dat je bij een autovakantie dicht bij het gehuurde vakantiehuis kunt parkeren en er geen belemmeringen zijn in het huis, de tuin of op het vakantiepark.


genieten van wandeling met rollator

Bij Roompot een vakantiehuis huren voor senioren vakantie

Roompot exploiteert in Nederland en in diverse landen binnen Europa diverse bungalowparken met accommodaties voor een mindervaliden- of senioren vakantie. Al deze bungalow zijn drempelvrij en hebben soms extra aanpassingen zoals verhoogd toilet, inloop douche met beugels of aangepaste slaapkamer. Hierbij is rekening gehouden dat mindervaliden en senioren extra ruimte nodig hebben in verband met gebruik van een rollator of rolstoel. Hier vind je alle drempelvrije accommodaties van Roompot.


Senioren bungalows Landal Green Parks.

Landal heeft voor iedere doelgroep wel een geschikt appartement, bungalow, villa of groepsaccommodatie te huur. Of je nu een babybungalow wilt huren, reüniebungalow of vakantiehuis voor senioren. Bij Landal kan iedereen vakantie vieren. Voor wat betreft het huren van een apartement, bungalow of villa zonder drempels of obstakels heeft Landal ook buiten Nederland een uitgebreid aanbod. Ook voor een luxe senioren vakantiewoning met privé sauna, kan je als senior bij Landal terecht. Zie hier het aanbod aangepaste accommodaties van Landal.


landal mindervalide huisjes banner

3 generaties wandelen met de rollator

Alleen op vakantie als senior.

Alleenstaand? Als je als 60, 65 of 70 plusser alleen op reis wilt gaan, heb je veel passende mogelijkheden. Natuurlijk kan je deelnemen aan een georganiseerde alleenstaande groepsreis of actieve single reis senioren. Je kunt ook een rondreis gaan maken of deelnemen aan een senioren fietsvakantie, wandel vakantie of cruise. Eén van de reisorganisaties die aantrekkelijke vakanties voor senioren organiseert is Eigen-Wijze Reizen. Met namen aantrekkelijk voor 60 en 65 plussers. Je vindt uitgebreide informatie over dit type reizen bij deze single vakantie specialist. In dit geval voor 50 plus.


Sportieve senioren boeken een fietsvakantie.

De senioren vandaag de dag zijn veelal fitte 55, 60, 70 en zelfs 80 plussers. En steeds vaker zie je deze fitte senioren nog op de racefiets of met een E-Bike een lange fietstocht maken. Bijvoorbeeld fietsen door de prachtige Veluwe. Voor al die senioren die gaan voor een fietsvakantie in eigen land welke tot in de puntjes verzorgd is en waarbij je van luxe hotel naar luxe hotel fietst, goed nieuws. Je kunt ook als senior een geheel verzorgde fietsvakantie Nederland boeken.


korte pauze tijdens een fietstocht

Bij wie je senioren fietsvakantie boeken?

Veel serieuze aanbieders fietsvakanties in Nederland. Ook inclusief overnachting in een senioren hotel en met een E-Bike als huurfiets. Je kunt als senior een privé fietsvakantie Nederland boeken of gaan voor een groepsreis. Boek een fiets vakantie voor senioren voor bijvoorbeeld 4, 5, 6 of 7 dagen. Ook aantrekkelijk als je met 2 personen een fietsvakantie Nederland wilt boeken.


center parcs banner