Aangepaste vakantiewoning Roompot Vakantieparken

Vind hier een aangepaste vakantiewoning Roompot Vakantieparken

Roompot vakantieparken staat onder andere bekend vanwege haar unieke vakantieparken aan de kust in Nederland. Wat minder bekend is, is dat je bij Roompot ook een mindervalide bungalow of aangepast vakantiehuis Nederland kunt huren. Je kunt bij Roompot een 2, 4, 6 of 8 persoons aangepaste MIVA vakantiewoning huren maar voor groepen van 10, 12 of 14 personen zijn er ook mogelijkheden.

Hier vind je alle aangepaste vakantiewoningen Roompot Vakantieparken.

Roompot Vakantieparken versus Landal mindervalide vakantieparken

De accommodaties op de mindervalide vakantieparken van Roompot zijn net zoals de accommodaties op de mindervalide parken van Landal GreenParks goed aangepast voor mensen met een fysieke beperking. Bij iedere accommodatie staat vermeld in hoeverre de mindervalide vakantiewoning of aangepaste bungalow is aangepast.

Mindervalide bungalow met hoog/laag bed.

Zo is het mogelijk bij Roompot een mindervalide bungalow met elektrisch verstelbaar hoog/laag bed en papegaai te huren en een aangepaste en rolstoelvriendelijke slaapkamer, badkamer en toilet. De aanpassingen voor mindervaliden verschillen echter wel van park tot park en van accommodatie tot accommodatie. Dat geldt ook voor de overige voorzieningen op het vakantiepark.

Hoe een aangepaste vakantiewoning bij Roompot te boeken?

Indien je een aangepaste Roompot vakantiewoning hebt gezien via deze site, kan die vervolgens rechtstreeks bij Roompot Vakantieparken geboekt worden. De betaling vindt ook rechtstreeks plaats aan Roompot. Net zoals alle andere vakantiepark ketens heeft Roompot corona maatregelen getroffen. Het kan dus zijn dat bijvoorbeeld een restaurant of zwembad tijdelijk gesloten is. Alle informatie treft u aan op de website van Roompot Vakantieparken.

Aangepaste vakantiewoning aan de Nederlandse kust boeken

Op zoek naar een aangepaste vakantiewoning aan de Nederlandse kust? Zowel Roompot, Landal als RCN vakantieparken, hebben parken aan de Nederlandse kust. Op een aantal van deze vakantieparken aan de kust zijn mindervalide bungalows en aangepaste vakantiehuizen te huur. Het is soms mogelijk een last minute huisje mindervaliden bij een park aan de kust te huren.

rolstoelvakantie aan zee

Als groep een aangepaste vakantiewoning huren

Je kunt ook een mindervalide groepsaccommodatie bij Roompot huren. Voor groepen van 12 tot ongeveer 18 personen. Als je een rolstoelvakantie Nederland, Duitsland of België wilt boeken met meer dan 18 personen, verwijzen we je graag door naar onze pagina “groepsaccommodaties voor mindervalide“. Hier vind je ook mindervalide groepsaccommodaties voor groepen van bijvoorbeeld 20, 24 of 28 personen. Deze aangepaste groepsaccommodaties zijn met zorg ook geschikt voor een zorgvakantie Nederland.

Weekendje weg Nederland?

Je kunt een aangepaste vakantiewoning Nederland meestal ook huren voor een weekendje weg of midweek. Bij iedere accommodatie kan je de beschikbaarheid online toetsen. Heb je een andere idee nodig voor een weekendje weg in Nederland? Kijk dan ook eens of je een hotelkamer met jacuzzi kunt huren in een rolstoelvriendelijk hotel. Ideaal voor een relax weekend Nederland.