Aangepast vakantiehuis huren tijdens coronacrisis

Kan je tijdens deze coronacrisis een aangepast vakantiehuis huren?

Als je mindervalide bent, ben je soms extra kwetsbaar. Een besmetting met het corinavirus is dan het laatste wat je wilt. Maar je hebt ook behoefte aan een vakantie? Hoe los je dat op? Kan je in deze tijd nog wel een rolstoelvakantie boeken?

Een vrijstaand en aangepast vakantiehuis huren

Tegenwoordig kan je bijna ieder vakantiehuis online boeken, dat geldt ook voor aangepaste vakantiehuizen en mindervalide bungalows in Nederland. Het is de kunst om in deze moeilijke periode waarin het coronavirus een hoofdrol speelt, een vrijstaand en aangepast vakantiehuis te huren. Een huis met alle voorzieningen voor mindervaliden en wel contactloos te boeken. Dat is wat je op dit moment kunt doen. En nu beter geen aangepaste bungalow op een vakantiepark. Daar is de kans op besmetting van het coronavirus veel groter dan als je een aangepaste vakantiewoning huur welke geheel vrijstaand is.

Een aangepast vakantiehuis aan het water huren

Veel mensen wikken en wegen waar hun vakantie te boeken. Veel mensen gaan nu voor een vakantie in eigen land en boeken een vakantiehuis aan de Friese Meren, IJsselmeer, Markermeer of Veerse Meer.

Aangepast vakantiehuis met gezin buiten

Een vakantiehuis direct aan het water huren, geeft je een gevoel van grote vrijheid en het water op gaan met een zeilboot, boot of sloep is natuurlijk ook genieten. Er zijn zeker ook aangepaste vakantiehuizen aan het water te huur. Belangrijk is daarbij wel dat de tuin, terras en eventueel aanlegsteiger ook goed toegankelijk is voor de persoon of personen met de fysieke beperking. Een rolstoelvriendelijk terras aan het water is al leuk!

Wanneer is het verantwoord een vakantiehuis te huren?

Niemand kan in zijn glazen bol kijken en voorspellen wanneer de coronacrisis achter de rug zal zijn. We zien wel dat de regering in Nederland de genomen maatregelen wat versoepelt. Het boeken van een vakantie in eigen land, is goed mogelijk. Je kunt in een vrijstaand vakantiehuis met grote tuin en terras aan het water al volop genieten en hoeft niet in direct contact te komen met anderen. Zeker als je een aangepaste vakantiewoning in Nederland wilt huren voor juli, augustus of september, lijkt dat ons een goed plan.

mindervalide vakantiehuis met gezin

Sluit wel altijd een annuleringsverzekering af met dekking annulering door coronavirus. Je kunt online en contactloos een aangepast vakantiehuis huren. Ook een aangepast vakantiehuis voor 12 personen in de Ardennen.