Voor wie een aangepast vakantiehuis Frankrijk zoekt.

Aangepast vakantiehuis Frankrijk huren? In Frankrijk hebben wij meer dan 20 goed aangepaste vakantiehuizen te huur. Van een rolstoelvriendelijk vakantiehuis Frankrijk tot een volledig aangepaste vakantiewoning Frankrijk met hoog/laag bedden. Voor een aangepaste of mindervaliden vakantie Frankrijk. Voor veel mensen is Frankrijk vakantieland nummer één. Ook voor een rolstoelvakantie Frankrijk.

roompot aangepaste vakantiehuizen banner


Aangepaste vakantiehuizen Frankrijk met hoog/laag bed.

Aangepast vakantiehuis Frankrijk rolstoelvriendelijk huren. Wij zijn er trots op de mooiste aangepaste vakantiewoningen Frankrijk hier te presenteren. Sommige ervan hebben een hoog/laag bed, aangepast en verhoogd toilet en aangepaste badkamer, anderen zijn alleen geschikt voor een rolstoelvakantie Frankrijk.


hoog laag bed vakantiehuis aan zee

RCN, aangepaste vakantiehuisjes Frankrijk

RCN, ook bekend vanwege de mooie vakantieparken in Nederland met mindervaliden accommodaties, biedt ook aangepaste vakantiehuisjes, type mobile home, te huur aan. Zo is dit 4 persoons aangepaste huisje in Bretagne te huur. een rolstoelvriendelijk huisje aan zee Frankijk welke ook nog eens betaalbaar is. Goed om te weten is dat bij RCN alle winst naar goede doelen gaat!


Goedkope en luxe aangepaste huizen Frankrijk

Of je nu een aangepast vakantiehuis Frankrijk met privé zwembad en sauna zoekt of een goedkope, mindervalide vakantiewoning, voor een rolstoelvriendelijke accommodatie Frankrijk, is dit de beste website met het beste aanbod. Voor een aangepast vakantiehuis Frankrijk voor 2, 4, 6 of 8 personen. Maar ook als je een aangepaste vakantiewoning, villa of mindervalide groepsaccommodatie aan de Franse Kust of in Normandië, Bretagne of aan de Cote d’Azur zoekt.


kind in strandrolstoel aan zee

landal mindervalide huisjes banner

Aangepaste vakantiewoning Frankrijk met zwembad huren.

Een aangepaste vakantiewoning Frankrijk met privé zwembad huren??  Dat kan. We hebben onder andere in Zuid-Frankrijk, Provence, Vogezen en de Franse Alpen aangepaste vakantiehuizen Frankrijk met buitenzwembad te huur, ook voor grote groepen. Of je nu een 2, 4 of 6 persoons vakantiehuisje Frankrijk met zwembad zoekt of een villa Frankrijk voor 8, 10 of 12 personen met privé zwembad, voor een rolstoelvakantie hebben wij meer dan 10 accommodaties met zwembad. Het is ook  mogelijk een rolstoelvriendelijk vakantiewoning Frankrijk of een mindervalide vakantiebungalow met zwembad aan de Franse Kust te huren.  Ook voor personen die mindervalide zijn er een huis met een tillift en in hoogte verstelbaar elektrisch bed zoeken. De meeste rolstoelvriendelijke vakantiehuizen op deze website zijn ook geschikt voor een vakantie gehandicapten.


Vakantie met hond en rolstoelvriendelijk vakantiehuis Frankrijk zoeken.

Wie een fysieke beperking heeft en een vakantie met hond in Frankrijk wil boeken, huurt bij voorkeur een rolstoelvriendelijke vakantiewoning Frankrijk met grote tuin.  Er zijn ook een aantal vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk met omheinde tuin. In de meeste vakantieverblijven zijn 1, 2 of 3 honden welkom, in een enkele mindervalide bungalow Frankrijk zijn méér honden toegestaan. Houd voor een honden vakantie Frankrijk rekening met de regels die er voor het vervoer van honden en andere huisdieren gelden in Frankrijk. Tevens zijn er enkele hondenrassen niet toegestaan.


mindervalide man met kleinkinderen en hond

Autovakantie Frankrijk een mindervalide vakantiewoning huren.

De meeste mensen die rolstoelafhankelijk zijn, zullen met de auto op vakantie gaan. Het is dan ook belangrijk een rolstoelvriendelijk vakantiehuis Frankrijk te huren welke goed bereikbaar is met de auto en met voldoende parkeergelegenheid. Als je bijvoorbeeld een 10 persoons mindervalide villa in Zuid-Frankrijk huurt voor een vakantie met 2 gezinnen, moet de vakantievilla over minimaal 2 parkeerplekken beschikken. Als je een 2 of 4 peroons vakantiehuisje huurt voor een rolstoelvriendelijke vakantie Frankrijk is één parkeerplek meestal voldoende.


Indien je een mindervalide bungalow Frankrijk op een rolstoelvriendelijk vakantiepark boekt, informeer dan of je met de auto bij de bungalow kunt komen en of er direct naast, voor of achter de accommodatie parkeergelegenheid voor jouw auto is.  Het maakt een rolstoelvakantie op een vakantiepark in Frankrijk een stuk comfortabeler. Er komt dus heel wat voor kijken als je mindervalide bent en een aangepast vakantiehuis Frankrijk  wilt boeken.

vrouw in rolstoel op het strand

Hulp nodig bij het vinden van een rolstoelvriendelijk vakantiehuis Frankrijk?

Indien u zelf geen geschikte accommodatie kunt vinden en een mindervalide vakantiewoning in Frankrijk of ander land zoekt, zijn wij altijd bereid u te helpen een passende vakantieaccommodatie voor u te vinden. Geef door in welk land en gebied u een vakantiehuis voor een rolstoelvakantie zoekt en aan welke eisen deze moet voldoen. Wij gaan dan voor u op zoek naar de meest perfecte vakantiewoning. Ook indien u een goedkoop vakantiehuisje in Frankrijk zoekt voor een aangepaste vakantie, zijn wij u graag van dienst. Deze dienstverlening is geheel gratis en vrijblijvend.  Het verplicht u tot niets. Een rolstoelvakantie vergt wat extra aandacht, U krijgt er veel vakantieplezier voor terug.


center parcs banner