Een vakantiehuis gehandicapten huur je bij de specialist in aangepaste vakantiewoningen.

Je bent gehandicapt en zoekt een leuk vakantiehuis?   Bij voorkeur een aangepast vakantiehuis in de natuur, aan de kust of aan zee?   Indien je een vakantiehuis gehandicapten zoekt, zit je op deze site goed. Wij zijn de specialist in vakantiehuizen voor gehandicapten en mindervaliden. Ook voor het huren van een mindervalide bungalow, villa of appartement op een bungalowpark. Je kunt bij ons ook een aangepaste vakantie voor een groep boeken.

roompot aangepaste vakantiehuizen banner


Ieder aangepast vakantiehuis op onze website is geschikt voor een gehandicapten vakantie en alle accommodaties zijn drempelvrij. Je hebt tenslotte ook recht op een welverdiende en zorgeloze vakantie. Je kunt bij ons een vakantiewoning gehandicapten huren in Nederland, België, Italië, Kroatië, Duitsland en Spanje. Maar ook in andere landen van Europa kunt u een aangepast vakantiehuisje boeken. Kijk ook naar onze last minute aanbiedingen.

Aanbevolen vakantiehuizen gehandicapten


mindervalide man met gezin buiten

Vakantiehuis gehandicapten Nederland.

Als je een aangepast vakantiehuis in Nederland zoekt, heb je een ruime keuze. Nederland is dan ook één van de landen van Europa waar veel voorzieningen zijn voor mensen met een fysieke beperking. Zo vind je in een aantal vakantieparken van Landal GreenParks een aantal goed aangepaste mindervalide bungalows en bieden ook organisaties zoals Center Parcs en Roompot Vakantieparken vakantiehuizen voor mindervaliden aan. Ook vind je in Nederland meer dan 100 mindervalide vakantiewoningen die door particulieren worden aangeboden. Of je nu een aangepast vakantiehuis Nederland met privé sauna, zwembad of omheinde tuin zoekt, alle typen aangepaste vakantiehuizen Nederland zijn in ons aanbod vertegenwoordigd. Ook indien je een mindervalide vakantiehuis aan de Nederlandse kust zoekt, hebben wij aantrekkelijke mogelijkheden.


landal mindervalide huisjes banner

In België een vakantiehuis gehandicapten huren.

Indien u een aangepaste vakantiewoning in België zoekt, kunt u bij ons kiezen uit en ruim en gevarieerd aanbod in de Ardennen, Luik, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussen en Antwerpen.  U kunt bij ons ook een rolstoelvriendelijke vakantiewoning aan de Belgische Kust huren of een accommodatie op één van de mindervalide vakantieparken in België.  Ook voor een mindervalide vakantiehuis voor een grote groep of aangepaste groepsaccommodatie is er in België een goed aanbod. Ook voor een vakantiehuis gehandicapten België met verhoogd toilet en hoog/laag bed. Voor een vakantie met kinderen boek je bij voorkeur een mindervalide bungalow op een aangepast en rolstoelvriendelijk vakantiepark België met zwembad, speeltuin en restaurant


gezin met rolstoel wandelend in bos

Vakantiehuis mindervaliden Duitsland.

Voor een mindervalide vakantie in Duitsland kunt u een aangepaste vakantiewoning, appartement of vakantiehuis huren. We hebben ook aangepaste vakantiehuizen in Duitsland met omheinde tuin te huur, ideaal voor een gehandicapten vakantie met hond. Het is ook leuk om eens een aangepast vakantiehuisje in Duitsland te boeken voor een weekendje weg. Huur bijvoorbeeld een aangepaste vakantiewoning Duitsland net over de grens bij Nederland en geniet van een ontspannen weekend weg bij onze gastvrije Oosterburen. Of je nu nu een rolstoelvriendelijk vakantiehuisje voor 2 personen in Duitsland wilt huren of een aangepaste bungalow voor 6, 8, 10 of 12 personen, we hebben voor iedereen betaalbare vakantiehuizen.


Een aangepaste vakantie in Frankrijk boeken.

We hebben meer dan 80 mindervalide vakantiehuizen in Frankrijk te huur. Of u nu neen aangepast vakantiehuis zoekt in de Dordogne, Bretagne, Normandië of de Atlantische kust, er is voor iedere doelgroep wel een aangepaste vakantiewoning Frankrijk te huur.  Het is ook mogelijk een groot en rolstoelvriendelijk vakantiehuis in Frankrijk te huren. Ook voor een aangepaste vakantie Frankrijk met je huisdier. Huur bijvoorbeeld een aangepaste vakantiewoning Frankrijk met omheinde tuin of aan de Franse kust. Een mindervalide Frankrijk kan je het hele jaar door boeken, ook als je een last minute vakantiehuisje wilt boeken op een rolstoelvriendelijk vakantiepark Frankrijk.


center parcs banner