Mindervaliden vakantiehuisje Zelhem DG609 – 4 personen – Gelderland

288,00

Mindervalide vakantiehuisje 4 personen Gelderland. Slaapkamer met hoog/laag bed, tillift. Aangepaste badkamer met tillift, douche met douchestoel en aangepast toilet. In totaal 2 slaapkamers. Mooie ligging op Landgoed ’t Zand en midden in de natuur. In totaal zijn er 3 van deze volledig aangepaste vakantiehuisjes op Landgoed ’t Zand te huur.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Mindervalide vakantiehuisje 4 personen Gelderland. Dit mooie vier persoons vakantiehuis is volledig aangepast voor mindervaliden en ligt op landgoed ’t Zand. Dit landgoed ligt in de Achterhoek in de provincie Gelderland, vlakbij de plaats Zelhem. Het is een volledig aangepast vakantiehuisje voor mindervaliden op een unieke plek. In totaal zijn er 3 van deze mindervalide vakantiehuisjes op landgoed ’t Zand te huur. Indien u een betaalbaar, mindervalide vakantiehuis in Nederland zoekt voor 2 tot 4 personen en u houdt van de natuur en rust, is dit uw favoriete huisje.

Welke voorzieningen voor mindervaliden zijn er? Het woongedeelte is voorzien van een ruime zithoek met tv en een slaapbank, de keuken is volledig ingericht met onder andere een vierpits kookstel, onderrij-aanrecht, koelkast, oven, magnetron, waterkoker en een koffieapparaat. Er zijn twee slaapkamers. Eén aangepaste slaapkamer met hoog-laagbed en tilllift erboven en een seniorenbed. Enn er is een slaapkamer met een stapelbed welke is op te splitsen in twee vrijstaande bedden. De badkamer is eveneens aangepast voor mindervaliden en voorzien van een tillift, douche met douchestoel met opklapbare steunen, wastafel en een verhoogd toilet met opklapbare toiletbeugels. Een ideale vakantiewoning in Nederland voor een mindervalide vakantie! En tegen een betaalbare prijs. U kunt dit mindervalide vakantiehuisje in Gelderland ook huren als u met 2 personen bent.

Is deze mindervalide vakantiewoning bezet? Hier vindt u meer mindervalide accommodaties met hoog/laag bed.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij onze partner Heerlijke Huisjes

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal personen

, , ,

Aantal huisdieren

, ,

Aanpassingen

, , , , , , , , ,