Aanbod mindervaliden huisjes groeit

Steeds meer vakantiehuisjes die geschikt zijn voor mindervaliden.

Wie mindervalide is of een fysieke beperking heeft, heeft voor wat een mindervaliden vakantie betreft, steeds meer te kiezen. Maar ook het aanbod huisjes welke geschikt zijn voor een vakantie met rollator stijgt. Steeds meer ouderen kiezen ook voor een rolstoelvriendelijk- of rollator vriendelijk huisje of bungalow. Op deze site hebben we al dat aanbod samengevoegd. Zodat iedereen met een fysieke beperking ook fijn en vooral zorgeloos op vakantie kan.

Gehandicapten vakanties.

Wie volledig afhankelijk is van hulpmiddelen zoals een tillift, hellingbaan en elektrisch verstelbaar hoog-laag bed, merkt ook dat het aanbod van deze goed aangepaste mindervaliden huisjes en bungalows groeit. Het aanbod blijft echter nog steeds achter met de vraag. Wil je een goed aangepast gehandicapten vakantiehuis boeken, blijft het zaak om dit in een zo vroeg mogelijk stadium te doen. Zeker als er ook tijdens je gehandicapten vakantie een zorgvraag is en er extra hulpmiddelen gehuurd moeten worden.

rolstoel vakantiehuis op bungalowpark met gezin

Vakantie met rolstoel.

Het aanbod vakantiehuisjes die volledig rolstoelvriendelijk zijn, is enorm gegroeid. En alle vakantiepark ketens hebben wel 1 of meer vakantiehuisjes met rolstoel te huur. Zelfs de kleinschalige vakantieparken. Indien je voor de komende vakantie een chalet, huisje, villa of bungalow wilt huren voor een vakantie met rolstoel of rollator, is er geen reden om zo een rolstoelvriendelijke accommodatie heel vroeg in het vakantieseizoen te boeken. Het aanbod is ruim en betaalbaar. Je kunt ook een rolstoelvriendelijke accommodatie met privé sauna, hottub of bubbelbad huren. Voor een wellness vakantie, midweek of weekendje weg.

rolstoel wandelen in het bos

Vakantie met rollator.

Een aangepast vakantiehuis of mindervaliden bungalow huur je niet alleen omdat je een fysieke beperking hebt of mindervalide bent. Als je een rollator hebt en slecht ter been bent, is een drempelvrij en gelijkvloers huisje ook ideaal. Met name 60 plussers en senioren moeten zeker ook kijken bij ons aanbod vakantiehuizen zonder drempel en aangepaste badkamer en toilet. Het is een verademing om als senior in een luxe vakantiehuisje te verblijven welke ook geschikt is voor een vakantie met de rollator.