Slecht ter been vakantiehuis

Aangepaste vakantiewoning huren voor mensen die slecht ter been zijn.

In principe kan je ook een vakantiehuis huren als je slecht ter been bent of mindervalide bent.
Op deze site vind je uitsluitende geselecteerde vakantiehuizen voor mindervaliden, senioren en een ieder die slecht ter been is. Dus ook als je afhankelijk bent van een rollator, scootmobiel of rolstoel.

roompot aangepaste vakantiehuizen banner


Huur een aangepaste vakantiewoning gelijkvloers.

Indien je mindervalide of slecht ter been bent, is het zaak om een vakantiewoning te huren die drempelvrij en gelijkvloers is. Voor de ene is dan een gelijkvloerse vakantiewoning zonder drempels voldoende. Voor een ander moet de gelijkvloerse vakantiewoning ook nog aangepast zijn. Je kunt bij ons een vakantiehuis huren welke een aangepaste keuken, badkamer, slaapkamer en toilet heeft. Dit type woningen is ideaal voor mindervaliden, ouderen en een ieder die slecht ter been is en baat heeft bij een vakantiewoning met alle voorzieningen op één etage.


vakantiehuis met aanpassingen voor rollator

Aangepaste vakantiewoning op vakantiepark huren

De vakantieparken gaan zeker mee met de tijd en de ontwikkelingen. Eén van die ontwikkelingen is dat steeds meer mensen een hoge leeftijd bereiken en van een rollator of scootmobiel afhankelijk zijn. Steeds meer senioren boeken dan ook en vakantie met rollator of scootmobiel. Niet alleen omdat ze slecht ter been zijn maar ook omdat ze andere fysieke problemen hebben.


Groot aanbod bij vakantieparken Benelux.

Gelukkig, zijn er veel aangepaste vakantiehuizen te huur op de vele vakantieparken die Nederland, België en Duitsland rijk is. Als je slecht ter been bent of mindervalide, is er altijd wel een mogelijkheid een aangepaste vakantie op één van de vakantieparken van Landal, bij Center Parcs, bij Roompot of Europarcs te boeken. Wat die laatste betreft, bij EuroParcs kan je ook een vakantiehuis Luxemburg boeken als je slecht ter been bent.

landal mindervalide huisjes banner


oma met rollator en kleinkinderen

De hond mag ook mee

Indien je slecht ter been bent en een hond hebt, kan je nog steeds genieten van een luxe vakantie met hond. Er zijn veel aangepaste vakantiehuizen te huur waar de hond ook welkom is en de meeste vakantieparken laten per aangepaste vakantiewoning zelfs 2 honden toe. Je kunt dus ook een vakantiehuis met hond boeken als oudere of mindervalide. In principe is dat mogelijk voor een ieder met een fysieke of visuele beperking. De nieuwe technieken maken dat er voor nagenoeg ieder doelgroep wel een passend vakantiehuis te vinden is. Ook als je mindervalide, doof of slechthorend bent en een Hulphond of zorg op je vakantieadres nodig hebt.


mindervalide huisje met hond

Luxe vakantiehuizen bij Topparken.

En dan als laatste tip. Bij Topparken hebben ze een uniek aanbod luxe vakantiehuizen die drempelvrij zijn. Ideaal voor die mensen die willen genieten van luxe en wellness. Zo kan je bij Topparken een drempelvrij vakantiehuis met sauna of spa huren. Dompel jezelf onder in de luxe wereld van wellness. Bij Topparken kan je ook een aangepast wellness vakantiehuis huren. Ook toegankelijk voor ouderen en personen met een fysieke beperking.


center parcs banner