Vakantiehuis Lidiomar

512,00

Mindervaliden bungalow vakantiehuis Friesland. Vakantiebungalow  Lidiomar in het Friese plaatsje Sondel is geschikt voor 6 personen en heeft een aangepaste badkamer, slaapkamer en toilet. Is rolstoelvriendelijk. Er zijn 3 slaapkamers. Ligging op kleinschalig vakantiepark.

Beschikbaarheid en Prijzen

Beschikbaarheid en Prijzen

Beschrijving

Rolstoelvriendelijke vakantie in Friesland? Vakantiebungalow Lidiomar in het Friese plaatsje Sondel is geschikt voor 6 personen en heeft 3 slaapkamers, een aangepaste badkamer, slaapkamer en toilet. Ligging op een kleinschalig vakantiepark, geheel vrijstaand.   Prachtige omgeving. Deze mindervalide bungalow voor 6 personen in Friesland heeft een oppervlakte van 115m2 en biedt veel privacy. Gratis wifi. Er zijn geen huisdieren toegestaan.   Ligging aan de rand van een bos. Ideaal voor rustzoekers en natuurliefhebbers.  rolstoelvriendelijk terras.

Welke aanpassingen voor mindervaliden zijn er?

Verhoogd toilet ( vanaf 47 cm ), beugels bij toilet, geen drempels, doorgangen zijn breder dan 80 cm, douche is rolstoeltoegankelijk  en er is een douchezitje of douche stoel. Een bed is verhoogd ( hoger dan 50 cm ). Doorgang slaapkamer is meer dan 90 cm.  Lees voor alle aanpassingen mindervaliden de extra informatie van de aanbieder.

Deze mindervalide bungalow is ook geschikt voor een vakantie met kinderen.   Er is een zandbak, speeltoestellen, 2 kinderbedjes en een traphekje.  Lees alle informatie.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Belvilla

Extra informatie

Land

Regio

Aantal personen

, , , ,

Aantal huisdieren

Aanpassingen

,

Soort huis

Voorzieningen

,