Mindervaliden vakantie 2024

Je mindervaliden vakantie 2024 nu al boeken.

Waarom nu al je mindervaliden vakantie voor 2024 boeken? Wij leggen hier uit wat de voordelen zijn van het nu al huren van een aangepast vakantiehuis voor de komende vakantie.

roompot aangepaste vakantiehuizen banner


Nu nog grote keuze in mindervaliden accommodaties

De belangrijkste reden om je vakantie 2024 nu al te boeken als mindervalide, is dat het aanbod aangepaste huisjes en mindervaliden bungalows nu nog groot is en je dus keuze hebt. En, de mooiste en meest geschikte mindervaliden accommodaties gaan het eerste weg. Daar komt bij dat het aanbod volledig aangepaste MIVA accommodaties zéér beperkt is. Zoek je bijvoorbeeld een aangepast huisje met hoog laag bedden en tillift, dan zijn er nu nog mogelijkheden.


rolstoel wandelen in het bos

Mindervaliden vakantie 2024 met zorg

Indien je een zorgvakantie 2024 wilt boeken en bijvoorbeeld een gespecialiseerde verpleger in wilt huren, kan je niet vroeg genoeg zijn om en ander aan te vragen en organiseren. De zorg vraag vandaag de dag is erg groot en al helemaal op locatie. Regel je eventuele zorg voor je rolstoelvakantie 2024 op tijd. Organisaties kunnen traag werken en als je aanvraag zorg op vakantie goedgekeurd moet worden, kan dat maanden duren. Zorgbureau’s kunnen je helpen met eventuele aanvragen. Dat geldt ook voor een mindervaliden vakantie Nederland.


Hulpmiddelen bestellen voor je mindervaliden vakantie 2024.

Mindervaliden vakantiehuisjes hebben meestal een aangepaste slaapkamer, badkamer en keuken. Echter, zelden een elektrisch verstelbaar hoog/laag bed, tillift en hellingbaan. Indien jij een zware fysieke handicap hebt en hulpmiddelen op je vakantieadres nodig hebt, kan je deze niet vroeg genoeg gaan huren. Zelfs een gewone rolstoel huren en laten bezorgen kan al een heel gedoe zijn. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor een elektrisch rolstoel en hulpmiddelen voor de badkamer of douche. Al met al nog een goede reden om je aangepaste vakantie 2024 vroeg te regelen.


landal mindervalide huisjes banner

man in rolstoel op vakantie met vrouw

Vroeg boek korting mindervaliden vakantiehuisjes 2024

Indien jij een mindervaliden vakantiehuisje maanden voor vertrek boekt, krijg je soms een aantrekkelijke vroeg boek korting die kan oplopen tot 3 á 5 %. En een korting is in deze dure tijd mooi meegenomen. Boek je mindervaliden vakantie 2024 voordeliger met vroeg boek korting.


Mindervaliden vakantie 2024 met hond

In de meeste mindervaliden huisjes en bungalows zijn 1 of 2 huisdieren welkom. Heel af en toe 3 huisdieren. Dat geldt zowel voor particuliere huisjes voor je mindervaliden vakantie alsmede rolstoel toegankelijke vakantieparken zoals van Roompot, Landal of EuroParcs. Echter, er zijn ook mindervaliden vakantiehuisjes waar honden niet zijn toegestaan. Meestal wel met uitzondering van een Hulphond want die is wel altijd welkom.


mindervalide man met kleinkinderen en hond

Een goede reden om je mindervaliden vakantie 2024 met hond vroeg in het vakantie seizoen te boeken, is dat aangepaste huisjes waar 2 of 3 honden toegestaan zijn, zeer schaars zijn. Door nu je aangepaste vakantie met hond te boeken, heb je de garantie dat dit voor 2024 mogelijk is. Dat geldt ook voor een vakantie met hond in Nederland. Ook in Drenthe of Limburg.


center parcs banner